Aikakoneen Sani kommentoi Terhi Kokkosen Vain elämää -lähtöä: kiinnitti kuvauksissa huomiota muusikon käytökseen – ”Hän oli meistä hiljaisin” - Viihde - Ilta-Sanomat

Aikakoneen Sani kommentoi Terhi Kokkosen Vain elämää -lähtöä: kiinnitti kuvauksissa huomiota muusikon käytökseen – ”Hän oli meistä hiljaisin”

Aikakone-yhtyeestä tuttu Sani vieraili Radio Suomipopilla kertomassa Vain elämää -kuvauksista.

13.3.2018 17:11

Huippusuositun Vain elämää -ohjelman kahdeksas kausi nähdään Nelosella tänä keväänä. Ohjelma joutui valtavan kohun keskelle helmikuussa kesken kuvausten, kun tuotanto ilmoitti lähettäneensä Ultra Bra ja Scandinavian Music Group -yhtyeistä tutun Terhi Kokkosen kotiin viidennen kuvauspäivän jälkeen.

Vain elämää -ohjelmassa mukana oleva Sani vieraili Radio Suomipopin haastattelussa kertomassa millaista kuvauksissa oli. Keskustelu ajautui Terhi Kokkoseen ja Sani kertoi Suomipopille hänelle tulleen kuvauksissa sellainen tunne, ettei Kokkonen ollut oikein kotonaan ohjelman kuvauksissa.

– Terhi Kokkosesta jäi herkkä kuva. Hyvin rohkea, ehkä meistä se hiljaisin. En tiedä mitä Terhi kaiken kaikkiaan ajatteli, mutta useimmiten mulla on tapana uuteen ryhmään tullessa ja uusia ihmisiä tavatessa, että yritän vaikka väkisin murtaa muureja. Sielläkin on niin mieletön musiikkiura taustalla, että hän saattoi olla vähän ihmeissään, että mitäs tämä touhu nyt on, Sani kuvaili radiohaastattelussa hänelle Kokkosesta jäänyttä mielikuvaa.

Terhi Kokkonen lähetettiin yllättäen kotiin kesken Vain elämää -ohjelman kuvausten.­

– Loppupeleissä oliko hän välttämättä se ihminen, joka uskaltaisi lähteä realitysarjaan. Kaikki kunnioitus hänelle. Me saadaan nauttia ihan mahtavia spektaakkeleja siellä. Terhille terveisiä, toivottavasti nähdään, Sani sanoi.

”Kuvausviikko on raskas”

Kokkonen ei ole kommentoinut asiaa tarkemmin julkisuudessa, ja myös tuotanto on pysynyt vaitonaisena Kokkosen lähdön syistä.

Tuotannosta kerrottiin Ilta-Sanomille helmikuussa, että Kokkosen lähtö oli tuotannon päätös.

– Tässä on sellainen tilanne, että kuvausviikko on raskas ja ihmiset reagoivat siihen eri tavoilla. Päädyimme tähän sen takia, että saamme kuvaukset sujuvasti loppuun. Olemme keskustelleet ja tehneet perusteellisen harkinnan kautta päätöksen, että Terhi lähtee kotiin, Vain elämää -ohjelman vastaa tuottaja Meira Noronen kertoi.

Lähtemisestä käytiin Norosen mukaan puolin ja toisin useita ja perusteellisia keskusteluita ennen lopullista päätöstä.

– Hänellä itselläänkin on ollut sellaisia fiiliksiä, että hän haluaisi lähteä. Hän muutti mieltään siinä kuitenkin. Lopullinen päätös oli meidän eli tuotantoryhmän.

Terhi Kokkonen julkaisi helmikuussa salaperäisen Facebook-päivityksen, jossa hän sivusi ohjelman aiheuttamia tunteita.

– Ohjelma vaikuttaa herättävän tunteita niin monella tavalla ja taholla, että sen käsittämiseen mennee hetki, mutta toisaalta en kuitenkaan voi (luojan kiitos) toistaiseksi kommentoida asiaa mitenkään. Niille jotka ovat voineet tai voivat, toivon voimia, Kokkonen kirjoitti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?