Viihde

Hevi reissu -elokuvan tähdet hakevat uutta soundia Texasissa - katso minisarjan uusin jakso!

Julkaistu:

Minsarjan toisessa osassa nähdään, miten käy, kun taivalkoskelainen parivaljakko yrittää keksiä Turolle uuden ison soundin Texasista.
Hevi reissu goes Texas -minisarjan ensimmäisessä jaksossa Tulkku ja Turo saapuivat Texasiin.

Minsarjan toisessa osassa nähdään, miten käy, kun taivalkoskelainen parivaljakko yrittää keksiä Turolle uuden ison soundin Texasista.

Tulkku on löytänyt texasilaisen pitkäsarvilehmän ja on päättänyt, että sille pitää tehdä samoin, kuin poron ruholle, jonka avulla bändi löysi aikanaan menestysriffinsä. Paikallinen karjatilallinen on kuitenkin eri mieltä.

Katso Hevi reissu goes Texas -minisarjan toinen osa jutun alussa olevalta videolta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Ensimmäinen osa on katsottavissa alta.


Elokuvassa Johannes Holopainen näyttelee Turoa, pikkukylän kovimman (ja ainoan) metalliyhtyeen laulajaa, joka saa bändikavereidensa kanssa elämänsä tilaisuuden – jos vain uskaltaa tarttua siihen.

Päähenkilön sydämen pistää sekaisin kukkakaupan ihana Miia (Minka Kuustonen), josta myös kylän kuuluisuus, lipevä iskelmätähti Jouni Tulkku (Ville Tiihonen) on kiinnostunut. Turon on voitettava monta vastoinkäymistä aina omasta lavakammostaan Norjan asevoimiin ja Walhallan viikinkeihin asti todistaakseen olevansa sanojensa mittainen mies ja toteuttaakseen omat ja ystäviensä unelmat.

Hevi reissu sai maailmanensi-iltansa lauantaina Austinissa, Texasissa. Elokuva on buddy-komedia ja uusi aluevaltaus Making Movies -tuotantoyhtiöltä (mm. Tyttö nimeltä Varpu, Miekkailija).

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt