Tennistähti Boris Beckerin Lilly-vaimo avautui perheen alamäestä – miljoonansa törsännyt aviomies tuomittiin vararikkoon: ”Vodka oli ystäväni” - Viihde - Ilta-Sanomat

Tennistähti Boris Beckerin Lilly-vaimo avautui perheen alamäestä – miljoonansa törsännyt aviomies tuomittiin vararikkoon: ”Vodka oli ystäväni”

Boris Beckerin tuomittiin viime vuonna henkilökohtaiseen konkurssiin. Vararikko oli murentaa tennislegendan avioliiton.

Rahavaikeudet joivat tennistähti Boris Beckerin avioliiton kriisiin.

13.3.2018 18:28

Tennislegenda Boris Becker tuomittiin viime vuonna vararikkoon. Kuusinkertaisella tenniksen grand slam -turnausvoittajalla uutisoitiin marraskuussa olevan jopa 61 miljoonan maksamattomat laskut ja lisäksi tennistähden avioliiton lähes kymmenen vuotta nuoremman mallin kanssa huhuttiin rakoilevan.

Nyt tennislegendan vaimo Lilly Becker, 41, on kertonut, kuinka rahavaikeudet lähes aiheuttivat avioliiton romahtamisen.

– Ensin päästin kaikesta irti – jokaisella mahdollisella tavalla. Liikaa juomista, liikaa tupakointia, liikaa ulkona käymistä eikä välittämistä. Ajattelin, että elämäni on syvältä ja kuolen, Becker kertoo Daily Mailille.

– Vodka oli ystäväni. Poltin askin päivässä. Boris kävi läpi vaikeita aikoja myös, joten hän ei huomannut minua. Me menetimme yhteyden toisiimme ja ajauduimme erillemme.

Boris ja Lilly Becker ovat selvinneet vaikeista ajoista.

Becker kertoo parisuhteen voivan nyt kuitenkin paremmin ja heidät kuvattiin yhdessä esimerkiksi helmikuun alussa palkintogaalassa Monacossa. Beckerin mukaan syynä positiiviseen muutokseen on parisuhdeterapia, jossa Beckerit ovat käyneet viisi kertaa viikossa.

Becker kertoo myös saaneensa juomisensa ja juhlimisensa kuriin.

– Heräsin eräänä päivänä, katsoin peiliin ja tajusin: nyt riittää, kukaan ei sääli minua.

– Näytin hirveältä ja minusta tuntui hirveältä, joten lopetin vodkan ja aloitin treenaamisen uudestaan.

Rotterdamissa, Hollannissa syntynyt Lilly Becker on luonut uraa muun muassa mallina. Boris ja Lilly Beckerin häitä juhlittiin kesällä 2009.

He saivat Amadeus-nimisen pojan helmikuussa 2010.

Saksalainen Boris Becker on ollut naimisissa kerran aiemmin. Seitsemän vuotta kestänyt liitto näyttelijänä ja suunnittelijana tunnetun Barbara Feltuksen kanssa päättyi riitaisaan eroon vuonna 2001. Tuolloin tennistähti menetti erossa hulppean Miamin kotinsa ja noin 14,4 miljoonaa dollaria (12,2 miljoonaa euroa) ex-vaimolleen. Lisäksi Feltus sai parin kahden lapsen huoltajuuden ja Becker määrättiin maksamaan elatusmaksuja.

Beckerillä on myös yksi avioliiton ulkopuolella syntynyt tytär. Vuonna 1999 syntynyt tyttö sai alkunsa, kun Beckerillä oli yhden illan juttu mallina työskennelleen Angela Ermakowan kanssa. Becker sai myöhemmin lapsen yhteishuoltajuuden.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?