Maisa Torppa julkaisi peilikuvan bikineissä – hoikistunut olemus kiinnitti huomion Instagramissa - Viihde - Ilta-Sanomat

Maisa Torppa julkaisi peilikuvan bikineissä – hoikistunut olemus kiinnitti huomion Instagramissa

Maisa Torppa jakoi Instagramissa kuvan, joka kiinnitti nopeasti hänen seuraajiensa huomion.

Julkaistu: 13.3.2018 8:36

Maisa Torpan tuore selfie-kuva kiinnitti monien huomion Instagramissa.

Julkkiskaunotar Maisa Torppa julkaisi Instagramissa maanantaina selfie-kuvan, jossa hän poseeraa peilin edessä vessassa Las Vegasin -matkallaan. Kuva on merkitty kuuluisaan Bellagio-hotelliin.

Torpalla on paljastavassa kuvassa yllään vain valkoiset hapsubikinit, eikä hänen olemuksestaan voi olla huomaamatta, miten hoikassa kunnossa hän on.

Myös Torpan seuraajat kiinnittivät huomiota tähän. He kommentoivat kuvaa huolestuneeseen sävyyn:

– Keskitysleirin ruokavalio.

– Turhan laiha.

– Vau, näytät aivan liian laihalta ja vaikuttaa siltä, että pidät ulkonäöstäsi tällaisena kun julkaiset näitä kuvia. Tarvitset paluun todellisuuteen.

– Nyt alkaa olla jo liian laiha, luut vaa törröttää.

Torppa itse julkaisi Vegasista runsaasti muitakin lomakuvia. Kuvateksteissä hän kertoi olevansa todella onnellinen lomallaan.

Jotkut fanit ja ystävät puolustivat ja tsemppasivat kommenteissa Torppaa:

– Olethan sinä hoikka, mutta tässä sen taas näkee: hoikkia saa sanoa anorektikoiksi (tietämättä BMI:tä tai muita asioita jotka sairauden määrittää), mutta annas kun sanotaan lihavaa läskiksi tai sairaalloisen lihavaksi, eräs kommentoi.

Jari-Matti Latvala ja Maisa Torppa poseerasivat IS:lle vuosi sitten keväällä kotonaan Vantaalla.

Maisa ja Jari-Matti ovat seurustelleet kaksi vuotta.

Maisa Torppa on kihloissa rallitähti Jari-Matti Latvalan kanssa. He kertoivat suhteensa arjesta IS:n haastattelussa huhtikuussa 2017. He sanoivat tuolloin, että hääpäivää ei ole vielä lyöty lukkoon.

– Häissä on se ongelma, että Maisa tahtoo hienot prinsessahäät. Se on ihan fine, mutta se vaatii paljon aikaa, Jari-Matti naurahti.

– Ja valitettavasti hääpaikka, jonka haluan, ei ole sellainen, että sen saa tuosta noin vaan ensi kesälle varattua, Maisa paljasti.

Pariskunnan rakkaus roihahti keväällä 2016. Torppa on nähty usein kannustamassa avomiestään rallikilpailuissa. Avoliitossa he ovat asuneet elokuun 2016 lopulta lähtien. Torpalla on entisestä suhteestaan 5-vuotias Leo-poika.