Viihde

Tässä ovat uudet maajussit! Kuusi miestä ja kaksi naista etsii rakkautta televisiossa

Julkaistu:

Maajussille morsian palaa ruutuun ensi syksynä. Tänään esitellään kahdeksan maajussia, jotka etsivät ohjelmassa rakkautta.
Tosi-tv-ohjelma Maajussille morsian saa jatkoa tänä vuonna. Kyseessä on ohjelman 11. kausi.

Rakkautta etsivät kahdeksan maajussia esitellään tänään MTV3:lla nähtävässä jaksossa. Jakson jälkeen maajusseille kirjoittaminen on mahdollista.

Maajussit ovat iältään 22–44-vuotiaita ja mukana on niin kasvinviljelijöitä kuin ravihevostilallisia.

Sarjan muut jaksot nähdään kesän jälkeen. Ohjelman juontaa viime vuoden tavoin Vappu Pimiä.

Näin maajusseja kuvaillaan MTV:n tiedotteessa

Aapeli, 31, Rantsila

Aapeli luotsaa 300-lehmäistä maitotilaa. Hänellä on edellisestä liitostaan 2-vuotias poika, jota näkee säännöllisesti. Omakotitalossa puron rannalla asuvat myös ajokoiraksi koulutettava koira sekä kissa. Pihalta löytyy myös muutama harrastelammas.

Aatu, 22, Alavus

Aatu on toiminut vanhempiensa vanhalla tilalla isäntänä 19-vuotiaasta lähtien. Maitotilalla on 30 lehmää, vasikoita ja muutama hieho. Vapaa-aikanaan Aatu on ystäviensä ja perheensä kanssa tai kouluttaa kahta koiraansa. Kesällä Aatu kiertää Suomea kaveriporukan yhteisellä linja-autolla.

Aino, 35, Hämeenkoski

Hevostalouden opettajana työskentelevän Ainon kotoa löytyy 11 hevosta, joista suurin osa on Ainon ja hänen siskonsa omistamia. Aino asuttaa mummonmökkiä, jonne mahtuisi kahden kissan ja koiran lisäksi vielä mieskin. Aino ei ole seurustellut aiemmin.

Antti-Jussi, 30, Kangasala

Antti-Jussin robottilypsytilalla on 85 lehmää ja kissa. Mies on ollut tilan isäntänä vuodesta 2014. Hänen vanhempansa ovat kuitenkin yhä tiiviisti mukana tilan töissä. Antti-Jussi harrastaa amerikanrautoja, punttisalilla käymistä ja kaverin pienlentokoneella mukana lentämistä.

Ilmari, 26, Nousiainen

Vuodesta 2014 tilaansa isännöinyt Ilmari viljelee muun muassa sokerijuurikasta, ruista ja öljy-rapsia. Lisäksi tilan arkeen kuuluu metsätöitä ja toimistohommia. Tanssia harrastanut Ilmari viihtyy lavatansseissa ja West Coast Swing -paritanssin parissa. Tanssin lisäksi kansanmusiikki on vähärivistä haitaria soittavan miehen intohimo. Ilmari ei ole vielä koskaan varsinaisesti seurustellut.

Mauno, 35, Perniö

Kasvinviljelijä ja it-asiantuntija Mauno viljelee isovanhempiensa tilalla sokerijuurikasta ja viljoja. Mauno ei aiemmin ollut ajatellut alkavansa maajussiksi, mutta kun vuonna 2009 tuli aika myydä isovanhempien vanha tila, Mauno halusi kokeilla hommaa. Nyt Mauno on kasvinviljelijä Salossa sijaitsevan päivätyönsä ohella. Naisen ei tarvitse tulla tilalle emännäksi, jos hän käy mieluummin muualla töissä.

Petra, 44, Hämeenkoski

Petra toimii päätyönään sijoitusneuvojana, jonka lisäksi hänellä on tilallaan kenneltoimintaa. Lisäksi hänellä on lampaita. Petra haaveilee myös alpakoista sekä jonkinlaisesta luontomatkailutoiminnasta. Vapaa-ajalla Petra osallistuu koiranäyttelyihin tai viettää aikaa omien tyttärien kanssa.

Tuomo, 31, Rantasalmi

Tuomon suvun maitotilalla on 40 lypsävää lehmää, maata ja peltoa. Tuomo on tilan yhdeksäs isäntä. Tilanhoidon lisäksi Tuomolla on vuokramökkitoimintaa turisteille. Mökkitoiminnassa kiireisellä maajussilla ovat apuna myös vanhemmat. Tuomo harrastaa lumilautailua, kuuntelee suomipoppia ja tykkää Jaajo Linnonmaan huumorista.


Maajussille morsian esittelyjakso MTV3-kanavalla, Katsomossa ja C Moressa 12.3. klo 20.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt