Pin up -malli Sini Ariell höynäytti australialaisen miehensä hyiseen avantoon – reaktio tallentui videolle: ”Jäädyin” - Viihde - Ilta-Sanomat

Pin up -malli Sini Ariell höynäytti australialaisen miehensä hyiseen avantoon – reaktio tallentui videolle: ”Jäädyin”

Sini Ariellin aviomies Stuart Bonds näki vasta Suomen-vierailullaan ensimmäistä kertaa lunta. Sitten olikin jo aika marssia avantoon. ISTV tallensi pulahduksen.

12.3.2018 9:08

Suomalainen pin up -malli Sini Ariell Bonds ja hänen australialainen aviomiehensä Stuart Bonds vierailevat parhaillaan Suomessa. Vierailun kunniaksi Ilta-Sanomat vei hurjapäisenä tunnetun pariskunnan pulahtamaan avantoon. Kyseessä oli molempien ensimmäinen avantokokemus. Talvisella Suomen-matkalla Stuart myös näki elämänsä ensimmäisen kerran lunta ja pääsi kunnolla tutustumaan talveen, Australian talvet kun ovat hieman erilaisempia.

  • Katso Stuartin ja Sinin avantopulahdus videolta!

Matkalla Vantaalla sijaitsevalle Kuusijärven avannolle käy ilmi, että Stuart on joutunut Sinin höynäyttämäksi.

– Sini sanoi minulle etukäteen, että kaikki suomalaiset uivat avannossa joka talvi. Nyt kun olemme olleet Suomessa, en ole tavannut ketään joka olisi käynyt avannossa. Olen kysynyt asiasta kaikilta tapaamiltani suomalaisilta ja he ovat kauhistelleet, että minä suostun avantoon, Stuart päivittelee.

Kun saavumme Kuusijärvelle Stuart katsoo kiinnostuneena ympärilleen. Kahvio on täyttynyt lounasta nauttivista talviuimareista, savusaunat ja sähkösaunat ovat lämpiminä ja uimarit pulahtavat järveen, toiset nopeasti, toiset jääden uimaan hetkeksi aikaa.

– En todellakaan tiennyt, että tämä on näin organisoitua! Luulin että jossain keskellä metsää on järvi ja ei mitään muuta, Stuart ihmettelee.

Mutta puheet sikseen. Nyt uima-asut päälle ja avantoon, mars!

Avantouinnin jälkeen pariskunta poseerasi Australian lipun kanssa.­

Ennen hyistä kokemusta Sini ja Stuart tahtovat lämmitellä hetken aikaa savusaunassa. Kun lämpö on tehnyt tehtävänsä, Stuart lampsii saunasta itsevarmana. Tämä pariskunta tahtoo tehdä kaiken näyttävästi, siispä Stuart kantaa päänsä yläpuolella Australian lippua, ja on toki pukeutunut myös lippukuosisiin uimashortseihin. Sini nauraa miehensä mahtailulle samalla, kun kuvaa sitä puhelimeensa videolle.

Reilu kymmenasteinen pakkanen nipistelee molempien ihoa, mutta pariskunta kertoo vielä lyhyet kommentit ennen pulahdusta.

– Olen itse asiassa vähän peloissani tuosta vedestä. En ole ikinä nähnyt noin paljon jäätä yhdessä lammessa. Katsokaa nyt tuota: joku kävelee jään päällä 20 metrin päässä siitä, minne me meinaamme mennä uimaan! Stuart päivittelee.

Sini puolestaan suhtautuu koitokseen astetta rauhallisemmin.

– Kaikki hyvin. Tämähän on mielenkiintoista, Sini sanoo.

Sini hoiti pulahduksen ripeästi.­

Sini astelee avantoon ensimmäisenä. Hän tekee sen itsevarmasti ja pikaisesti. Sini ulahtaa heti kaulaa myöten veteen ja nousee saman tien ylös laiturille. Noustessaan vedestä Sini väläyttää Stuartille kuittailevan hymyn, jolloin molemmat purskahtavat raikuvaan nauruun.

Sinin ilme kertoo kaiken oleellisen.­

Stuart ei jää aikailemaan, vaan astelee kylmyyteen heti vaimonsa jälkeen. Yllytyshulluna miehenä Stuart alkaa tehdä uintiliikkeitä, mutta ne loppuvat lyhyeen ja hän pysähtyy paikalleen. Ennen avannosta nousuaan Stuart pullistaa molempia hauiksiaan suoraan kameralle, kunnes kylmyys lamauttaa hänet ja on pakko nousta pikavauhtia takaisin laiturille.

– Just joo! Sinun oli vain pakko suoriutua vähän paremmin, Sini huudahtaa laiturilta.

Noustessaan laiturille Stuart kurkistaa uimashortsiensa sisään:

– Se on vielä siellä, Stuart toteaa ja Bondsit purskahtavat nauruun.

Kylmyys yllätti Stuartin.­

Vesi lamaannutti Stuartin.­

Uimasuunnitelmat muuttuivat, kun todellisuus iski.­

Pulahduksen jälkeen Stuart toteaa olonsa olevan aivan turta.

– Kaikki oli ok ensimmäiset kaksi askelta. Sitten jäädyin. Ajattelin tehdä uimakierroksen, mutta mieleni muuttui ensimäisen vedon jälkeen kertaheitolla, Stuart kertoo.

Pariskunta toteaa olonsa olevan suht hyvä pulahduksen jälkeen.

– Muuttuisikohan oloni paremmaksi, jos dippaisin veteen muutaman kerran ylös alas. En tosin halua juuri nyt alkaa kokeilla sitä.

Stuart on tehnyt myös omat päätelmänsä siitä, millaiset ihmiset avantouintia harrastavat.

– Ilmeisesti tätä tekevät vain sitkeät vanhukset, koska eihän täällä ole ketään alle 50-vuotiaita. Muut ovat varmaan kuolleet. Vain vanhat ja sitkeät ovat selvinneet avantouinnista.

Aiemmin Ilta-Sanomat on vienyt muun muassa missikaunotar Sara Siepin avantouinnille, voit katsoa videon Siepin pulahduksesta täältä.

Uskomaton Suomen talvi

Stuart on vieraillut Sini-vaimonsa kanssa Suomessa useamman kerran, mutta vierailut ovat aina sijoittuneet kesäaikaan. Nyt kun Stuart ensimmäistä kertaa vierailee Suomessa talvella, Sini on tahtonut ottaa reissusta kaiken irti. Avantouinnin lisäksi pari on muun muassa käynyt katsomassa mäkihyppyä, laskettelemassa ja ruotsinristeilyllä.

Uinnin jälkeen Bondsien perhe poseerasi Kuusijärven jäällä. Penny-tytär nukkui tyytyväisenä vanhempien avantouinnin aikaan.­

Stuart on jakanut myös hänen ja Sinin Facebook-sivuilla useita videoita Suomesta ja hänelle täysin uusista asioista. Useissa teksteissä Stuart kehuu Suomea uskomattoman kauniiksi ja hänen äänestään kuulee innostuksen.

  • Stuart ihmetteli muun muassa sitä, mitä käy, kun heittää kannullisen vettä pakkasilmaan:

  • Lumisen metsätien Stuart kuvailee olevan yksi kauneimmista asioista, mitä hän on koskaan nähnyt:

  • ”Suomi näyttää aivan postikortilta”, Stuart kuvailee eräällä videolla:

Jos videot eivät näy laitteellasi, voit katsoa ne myös täältä.

Tuotetiedot: Sinin takki amadastore.fi, Bikinit disturb.fi, päähine Muotiputiikki Helmi, Meikki Oriflame/Krista Seppälä, korut savanni.com, hiustuotteet maybeauty.fi Stuartin Huppari disturb.fi, pipo disturb.fi

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?