Yksityiskohta Selviytyjät Suomi -sarjassa kismittää somessa – tv-katsojat kritisoivat rajusti kilpailijoiden varusteita

rac

Julkaistu:

selviytyjät
Sosiaalisessa mediassa on kritisoitu Selviytyjät Suomi -sarjan kilpailijoiden varusteita ja vaatteita.
Selviytyjät Suomi -sarjan kuudes jakso esitettiin televisiossa eilen sunnuntai-iltana. Katsojat äimistyivät, kun pois pudotettiin Kalle Palander, joka on tähän asti vaikuttanut olevan vahvoilla heimossa. Juonittelijaksi paljastui Juhana Helmenkalastaja, joka sopi kaikessa hiljaisuudessa James Nikanderin ja Kimmo Vehviläisen kanssa Kallen äänestämisestä.

Sosiaalisessa mediassa ohjelman kulusta on keskusteltu runsaasti. Juonittelujen lisäksi katsojat ovat kiinnittäneet huomiota erääseen seikkaan: Nimittäin Selviytyjät-kilpailijoiden olosuhteisiin leirissä.

Kuvaukset järjestettiin Filippiineillä kesä-heinäkuussa viime vuonna. Filippiineillä alkaa kesällä sadekausi, joten kilpailijat joutuivat kärsiä pahimmillaan kaksi päivää putkeen kestäneistä rankkasateista kuvauksissa. Tv-ruudussa näkyy, että kilpailijoilla oli kuvauksissa yllään sadeviitat.

Sadetakit harmittivat katsojia

Katsojat kritisoivat sosiaalisessa mediassa sitä, millaisia varusteita kilpailijoilla oli käytössään kuvauksissa.

– Eikö sadetakit ole aika luksusta? Onko niitä jenkkiohjelmassakin? Myös heimoneuvostoon mennään paremmissa vaatteissa (kauluspaitaa ja mekkoa). Jenkkiversiossa ovat näyttäneet paljon nuhjuisemmilta äänestyksissä, eräs katsoja kommentoi Vauva.fi-sivustolla.

– Siis täh? Suomen Selviytyjillä on jopa sadetakit käytössään! Kotimainen versio on ok, mutta kaukana aidosta jenkkiversiosta. Jeff Probstin juontamassa selviytyjät todella taistelevat luonnon ja säiden armoilla, ilman lisävarusteita ja vaatteita, Twitterissä kirjoitetaan.
– Noi sadeviitat on kyl ihan pelleilyä.
– Erittäin hyvää kotimaista tv-viihdettä mielestäni, kannattaa kyllä ehdottomasti katsoa. Kilpailijoille annetut sadetakit ainoa iso miinus ensimmäisten jaksojen perusteella, ne eivät todellakaan kuulu Selviytyjiin.

– Jaa noilla on tuolla firman puolesta sadetakit ja vesipullot. Lääkäriinki pääsi nopeammin ku Suomessa! Mitä selviytymistä toi nyt on!

”Henkilökohtaisia tavaroita kaksi kappaletta”


Kilpailijat ovat kertoneet haastatteluissa, että sadetakit eivät pitäneet vettä ja leirissä oli yllättävän kylmä siitä huolimatta, että he olivat Aasiassa ja aurinkoisina päivinä oli todella kuuma sää.

– Henkilökohtaisia tavaroita sai ottaa mukaan kaksi kappaletta. Mulla oli vain yksi hiuslenkki ja sekin katosi ensimmäisen viikon aikana. Samoilla vaatteilla päivästä toiseen! Voit vain kuvitella, miltä ne tuoksuivat, Sara Chafak sanoi IS:lle äskettäin.

Janni Hussi on kertonut Selviytyjien olosuhteista paljon blogissaan:

– Hygieniaa ei ollut. Ei ollut mitään saippuaa, ei hammasharjaa, ei hammastahnaa. Ei oikeastaan mitään ylimääräistä. Kuukautissuojat piti naisten tilata etukäteen, että minkälaisia haluaa ja ne sai tarvittaessa, hän kirjoitti aiemmin.
  • Katso video yllä: Radiojuontaja Kimmo Vehviläinen kertoo Selviytyjien kulissien takaisia paljastuksia Dynastia-ohjelmassaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt