Erohuhujen keskellä oleva Markus Pöyhönen kommentoi parisuhteensa tilaa ensi kertaa: ”Tämä ei ole yksinkertainen asia” - Viihde - Ilta-Sanomat

Erohuhujen keskellä oleva Markus Pöyhönen kommentoi parisuhteensa tilaa ensi kertaa: ”Tämä ei ole yksinkertainen asia”

Markus Pöyhönen ottaa kantaa hänen ympärillään liikkuviin erohuhuihin.

9.3.2018 15:40

Erohuhut ovat liikkuneet sitkeästi liikunta-alan ammattilaisen ja ex-sprintteri Markus Pöyhösen ympärillä vuoden alusta lähtien.

Pöyhönen esitteli viime keväänä julkisuudessa 11 vuotta nuoremman tyttöystävänsä Ilonan, jonka hän tapasi vuoden 2016 alkupuoliskolla yöelämässä.

Nyt Pöyhönen kertoo Ilta-Sanomille tilanteestaan enemmän ensimmäistä kertaa julkisuudessa.

– Sanotaan näin, että meidän suhde on moniselkoinen. Olemme hyvissä väleissä, eikä voi sanoa, että olisimme eronneet. Meitä on pari vahvaa ihmistä tässä, hän tuumaa IS:lle.

Pari edusti onnellisena yhdessä vielä elokuussa 2017.­

Mies painottaa, ettei hänen ja Ilonan välillä ole draamaa.

– En sano juuta enkä jaata. Tämä ei ole yksinkertainen asia, mies naurahtaa.

– Olen itse asiassa tänä iltana menossa jeesailemaan Ilonaa. Katsotaan, mitä tulevaisuus tuo meille tullessaan, hän pohtii hyväntuulisena.

Markus ja ilona toukokuussa 2017.­

Markus ja Ilona tutustuivat alun perin ravintolassa, jossa mies huomasi tumman kaunottaren katselevan häntä. Pian hän saikin Ilonalta viestiä Facebookissa.

– Siitä se sitten lähti. Soitin hänelle ja puhuimme puhelimessa kuusi tuntia. Tai minä puhuin ja hän kuunteli, juoksijatähti kertoi IS:lle elokuussa.

Työn puolesta ex-sprintterillä menee nykyään hyvin: Pöyhönen työskentelee oman firmansa kautta fysiikkavalmentajana ja personal trainerina. Työhyvinvointi on vahvasti hänen kohderyhmäänsä.

– Teen tosi paljon töitä yritysryhmille. Lisäksi valmennan sekä aloittelevia juoksijoita että aikuisiän urheilijoita. Olen siitä onnellisessa asemassa, että työt tulevat luokseni eikä minun tarvitse etsiä niitä, Pöyhönen selvittää.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?