Missikaunotar Sara Chafak, 27, on seurustellut saman miehen kanssa 14-vuotiaasta, mutta asuu edelleen äitinsä luona – kertoi avoimesti erikoisesta elämästään

Julkaistu:

elämä kulissien takana
Selviytyjät-ohjelman kaunotar Sara Chafak vaikuttaa viettävän satumaista luksuselämää ympäri maapalloa. Millaista hänen arkensa on kulissien takana?
Kun Sara Chafak oli 21-vuotias, hän opiskeli Tallinnassa kauppakorkeakoulussa kansainvälistä markkinointia. Eräänä päivänä hän sanoi professorilleen, että pitää opinnoistaan taukoa ja osallistuu Miss Suomi 2012 -kilpailuun. Professori sanoi, että älä sitten palaa ilman kruunua.

Nykyään 27-vuotiaalla kaunottarella on Instagramissa yli satatuhatta seuraajaa. Sadunomaisissa otoksissa Sara juo cappuccinoa Dubaissa, poseeraa lumimaisemassa Sveitsissä ja istuu luksusauton konepellillä Beverly Hillsissä. Tai sitten hän poseeraa uima-altaalla viiden tähden hotellissa upeissa uima-asuissa.

Korkeakoulu jäi kesken, mutta nuori missikaunotar saavutti monien kadehtiman elämäntyylin. Kuka Sara Chafak oikeasti on?
Olemme sopineet tapaamisesta arkisena keskiviikkopäivänä. Helsingissä on seitsemän astetta pakkasta, mutta vain tunteja sitten Sara julkaisi Instagramissa kuvan Arabiemiirikunnista polttavasta päivänpaisteesta.

Somekuvien edustaman luksuselämän verho raottuu tänä keväänä hieman, kun Sara ottaa osaa Nelosen suosittuun Selviytyjät Suomi -tosi-tv-ohjelmaan. Tv-ruudussa vaikuttaa siltä, että likaisena viidakossa rymyäminen ei haittaa Saraa lainkaan.

– Henkilökohtaisia tavaroita sai ottaa mukaan kaksi kappaletta. Mulla oli vain yksi hiuslenkki ja sekin katosi ensimmäisen viikon aikana. Samoilla vaatteilla päivästä toiseen! Voit vain kuvitella, miltä ne tuoksuivat, Sara kuvailee.

– Minussa on kaksi puolta: Missi-Sara ja sitten sellainen lauma-apina.


Lapsena Sara oli rasavilli poikatyttö. Hänen ensimmäinen lapsuudenkaverinsa oli poika. Kaverusten päivät kuluivat pihalla ja lähimetsissä juosten.

– Äiti sai aina olla huutelemassa, että missä minä olen, hän hymähtää.

– Olin sellainen villikko ja metsäkakara, joka päivä ulkona kesät ja talvet. Selviytyjissä pääsin uppoutumaan omaan sisimpääni, lapsuuteeni.

”Extreme-juttuja” ja toimintaa rakastava Sara ei ole kiinnostunut juttelemisesta, jos ei ole mitään ”järkevää sanottavaa”. Selviytyjissä hän oli paljon omissa oloissaan. Neljä veljeä saattavat vaikuttaa siihen, että hänen kaikki parhaat kaverinsa ovat nykypäivänäkin poikia.

– Koen, että tulen yleensä poikien kanssa paremmin toimeen kuin tyttöjen. Niin on aina ollut, hän toteaa.


Sara alkoi seurustella 14-vuotiaana samaa koulua käyneen Tuomaksen kanssa.

– Tosin kaikki varmasti ymmärtävät että 14-vuotiaana ei vielä seurustella, naurahtaa Sara.

He ovat edelleen onnellisesti yhdessä ja Sara kuvailee Tuomasta parhaaksi ystäväkseen.

– En moneen vuoteen kertonut siitä kellekään! Olin kuusitoistavuotias, kun lopulta sanoin iskälle, että mulla on poikaystävä, Sara nauraa.

– Nyt siitä on jo kauan aikaa. Nyt meiltä kysellään, että koska te menette naimisiin. Kyllä sillekin on sitten oma aikansa.

Vaikka koko maailma on monella tavalla Saran reviiriä, niin pysyvämpi koti on kuitenkin edelleen oman äidin luona Vuosaaressa.

– Tykkään olla äitini kanssa ja olen tosi perheläheinen ihminen. Olen ainoa lapsi meidän perheessä, joka on vielä kotona, joten äitini sanoo aina, että älä vielä lähde, Sara sanoo lämpimästi.

– Minusta on jännää, että Suomessa monet muuttavat niin aikaisin pois kotoa. Marokkolaisessa kulttuurissa se on täysin päinvastoin, siellä on outoa asua yksin nuorena.

– Suomalaisessa kulttuurissa voidaan olla enemmän etäisempiä toisilleen eikä tunteita ole tapana näyttää, ainakaan kovin usein. Olen itse tottunut näyttämään rakkautta, olemaan lähellä, halailemaan, pussailemaan ja kehumaan toinen toista.


Yhteinen elämä poikaystävän kanssa on rauhallista ja vakiintunutta. He tykkäävät käydä mökkeilemässä ja viettävät myös paljon aikaa yhteisten ystävien kanssa viikonloppuisin. Kaveriporukka on pysynyt samana jo vuosia.

Hyvässä parisuhteessa pitää Saran mukaan olla kunnossa sekä niin kutsuttu mentaalinen yhteys että fyysinen puoli.


Itä-Helsingin ympyröissä varttunut kaunotar sai himoitsemansa Miss Suomen kruunun, mutta ei lopulta koskaan palannut koulun penkille.

Tapaamisemme jälkeen hän lähtee metrolla kotiinsa Vuosaareen. Metrossa ihmiset saattavat tuijottaa, koska hänellä on kasvoillaan voimakas kuvausmeikki. Se ei haittaa Saraa.

– Minua on kiusattu jo pienestä pitäen siitä, että ei se misseys ole mikään ammatti. Mutta kyllä se minulle on, ja mulla on kaikki hyvin näin.

– Unelmani ovat niin isoja, että ne pelottavat minua. Muuten tavoitteenani on vain pysyä terveenä.

Hiukset, meikki ja stailaus Ida Jokikunnas. Musta-punainen asu, kultaiset korvakorut, kaulakoru ja vihreä paita KappAhl. Puusandaalit Marita Huurinainen. Keltainen mekko Le Temps des Perises. Samettinen liivitoppi ja army-housut NA-KD. Lehtikorvakorut ViaMinnet. Korkosandaalit Steve Madden. Vihreät sortsit SuperDry, bikiniliivit Change. Puupistokkaat Replay.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt