Muistatko vielä espanjalaisen Las Ketchup -yhtyeen? Kauniit siskokset saapuvat Suomeen 15 vuoden tauon jälkeen - Viihde - Ilta-Sanomat

Muistatko vielä espanjalaisen Las Ketchup -yhtyeen? Kauniit siskokset saapuvat Suomeen 15 vuoden tauon jälkeen

Jättihitillään maailmanmaineeseen noussut Las Ketchup -yhtye nousee kesällä festarilavalle Suomessa.

8.3.2018 17:32

Kesällä 2002 radioaalloilla ei juuri muuta kuultu kuin Las Ketchup -yhtyeen The Ketchup Song.

Maailmanlaajuisen jättihitin esittäjät saapuvat kesällä Suomeen, sillä yhtye on kiinnitetty esiintymään Lokalahdella heinäkuussa järjestettävään Karjurockiin.

The Ketchup Song -jättihittiin kuului myös tanssi.­

Yhtyeen jättihitti nousi listaykköseksi monissa eri maissa ja pian singlen jälkeen ilmestyi heidän ensimmäinen albuminsa Hijas del Tomate, jota myytiin yli 12 miljoonaa kappaletta ja he saivat monia palkintoja.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Suurmenestys ei kuitenkaan jatkunut pitkään. Nykyään espanjalaissisarukset Lola, Lusia, Pilas esiintyvät enää todella harvakseltaan ja viettävät pääasiassa hiljaiseloa. Yhtye ei ole julkaissut uutta musiikkia 12 vuoteen, mutta keikkailee yhä silloin tällöin kotimaassaan. Vuonna 2016 fanit yllättyivät, kun Las Ketchup nousi Ruotsin euroviisukarsintana tunnetun Melodifestivalenin lavalle.

Suomessakin espanjalaissisarukset on nähty, mutta siitä on aikaa jo 15 vuotta.

Las Ketchup vieraili Suomessa vuonna 2003.­

Las Ketchupin lisäksi Karjurockin lavalle nousevat mm. E-Rotic ja Waldo’s People, Popeda, Mira Luoti, Kasmir, Juha Tapio, Klamydia, Neljä Ruusua, Teflon Brothers, Egotrippi, Petri Nygård ja Agents.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?