Laulaja Alma avoimena suosion kääntöpuolista tv:ssä – huomasi ihmisten asenteessa rajun muutoksen: ”Olisi ihanaa olla vaan se tavallinen Alma” - Viihde - Ilta-Sanomat

Laulaja Alma avoimena suosion kääntöpuolista tv:ssä – huomasi ihmisten asenteessa rajun muutoksen: ”Olisi ihanaa olla vaan se tavallinen Alma”

Poptähti Alma pohtii Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa menestystä ja artistielämän nurjia puolia.

Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa tutustutaan Alman ja hänen siskonsa Annan kiertue-elämään.­

7.3.2018 19:43

Tällä viikolla Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa vieraillaan poptähti Alman ja hänen kaksossiskonsa Annan luona Italian Monzassa, jossa Alma esiintyy I-Days -festivaalilla.

Anna toimii keikoilla Alman taustalaulajana ja kaksoset ovat erottamattomia. Veitola kysyy siskoksilta millaista heidän yhteistyönsä on ja riitelevätkö he koskaan. Anna paljastaa hänen ja Alman ottavan välillä rajusti yhteen, jos toisen naama alkaa ärsyttämään kiireen ja väsymyksen keskellä.

– Kyllä me välillä raivotaan toisillemme, Anna sanoo.

– Anna ei romahda yhtä helposti kuin minä. Olen aika crybaby, Alma kertoo heidän luonteidensa eroavaisuuksista.

Anna sanoo ohjelmassa hänen olleen aina koulussa parempi kuin Alman. Anna kuvailee olevansa siskoaan levottomampi luonne, Alma on herkempi.

– Kyllä mua on kiusattu ala-asteella. Varmaan sen takia, että tulen toimeen poikien kanssa. Jotkut eivät kestäneet sitä, että olin hauska ja hyväntuulinen, johtajatyyppi luokassa. Anna tuki mua sitten siinä. Meitä on ollut tosi hankala kiusata, koska meitä on aina kaksi. Vaikka joku kiusaisi, niin me ollaan aina tiimi, Alma sanoo.

Alma sanoo ettei voisi kuvitellakaan kiertue-elämää ilman kaksossiskoaan.

– En mitenkään jaksaisi artistielämää, jos en tekisi tätä Annan kanssa. Ei missään nimessä. Ollaan jollain tavalla kasvettu yhteen, ehkä vähän liikaakin.

Maria Veitola tiedustelee kaksosilta heidän rakkauselämästään ja jääkö romantiikalle ylipäätänsä aikaa työkiireiden keskellä. Alma sanoo huomanneensa ihmisten suhtautuvan suosion myötä häneen nyt täysin eri tavalla kuin ennen.

 Ai meidän rakkauselämästä? Aika busy on tällä hetkellä työn puolesta. Aika moni ihminen haluaa normaalia arkea, meidän elämä ei ole normaalia arkea nähnytkään, Alma sanoo ja jatkaa.

– Sitä mä välillä voivottelen mun frendeillekin, että nuorena bileissä halusin voittaa ihmiset mun puolelle luonteen avulla. Nyt on surkeaa, että ihan mihin tahansa menen, niin ei tarvitse voittaa ihmisiä puolelle.

Poptähti kuvailee ihmisillä olevan hänestä ensitapaamisella usein jo jonkinlainen ennakkokäsitys. Hän sanoo olevansa surullinen siitä, että osa ihmisistä ei ole edes kiinnostunut tutustumaan häneen.

– Ihmiset on joko että ei kiinnosta ollenkaan. Toi on julkkis, ylimielinen paskainen, tai sitten, että sä olet niin siisti. Vaikka se onkin ihanaa, että jengi diggaa, niin... Välillä kun olen baarissa Kalliossa frendieni kanssa, niin olisi ihanaa olla vaan taas se Alma, joka on ihan samanlainen kuin kaikki muutkin.

Yökylässä Maria Veitola MTV3-kanavalla torstaisin klo 21.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?