Viihde

Rakastetulla Ylen radiojuontajalla Erkki Pällillä parantumaton syöpä – koskettava Facebook-päivitys: ”Kaikella on aikansa, niin myös minunkin elämänkaarellani”

Julkaistu:

Ylen pitkäaikaisena radiotoimittajana tutuksi tullut Erkki Pälli kertoo sairastuneensa parantumattomaan maksasyöpään.
Ylen pitkäaikaisena radioäänenä tutuksi tullut Erkki Pälli kertoo julkisessa Facebook-päivityksessään sairastuneensa parantumattomaan maksasyöpään. Pälli kertoo kuulleensa uutisen eilen tiistaina.

– Eilen sen sitten kuulin: minulla on parantamaton maksasyöpä! Uutinen ei tullut minulle aivan täytenä yllätyksenä, joten otin sen vastaan fatalistisella tyyneydellä, Pälli kirjoittaa ja jatkaa:

– Ystävät, älkää siis ryhtykö päivittelemään. Kaikella on tunnetusti aikansa, niin minunkin elämänkaarellani. Otankin nyt päivän kerrallaan, kuten vanhassa virressä kehotetaan. Toivottavasti ehdin vielä viettää 83-vuotispäivääni ensi heinäkuussa...Tsemppiä tarvitsevat tässä vaiheessa eniten läheiseni ja ennen muita päivä päivältä vain rakkaampi ja välttämättömämpi vaimoni PP. Toivottavasti kaikki kannustavat häntä tässä tilanteessa. Kaikesta huolimatta: hymyillään jos ja kun tavataan oikein nokatusten!Erkki Pälli on tehnyt pitkän uran suomalaisessa mediakentässä. Pälli aloitti uransa 1950-luvulla, ja työskenteli radion lisäksi sanoma- ja aikakauslehdissä. Helsingin Sanomat kirjoitti vuonna 1998 Pällin eläkkeelle jäämisestä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Näin Pällin radiotyyliä kuvailtiin artikkelissa:

Erkki Pällin säksättävä ääni on monelle lähes sama asia kuin koko Ylen aikainen. Pällin luonnostaan kaartelevat ajatuksenkulut ja rasvaiset vitsit ovat luoneet hänestä pääkaupungissa legendan.

Pälli kertoi HS:n haastattelussa myös rakkaudestaan radioon.

– "Radio on mielettömän intiimi väline, vain kirjalla on sitäkin intensiivisempi suhde yleisöönsä, Pälli kuvaili tuolloin HS:lle.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt