Tv-juontaja ojensi koiranulkoiluttajaa kesken lenkin – tilanne päätyi pelottavaan selkkaukseen - Viihde - Ilta-Sanomat

Tv-juontaja ojensi koiranulkoiluttajaa kesken lenkin – tilanne päätyi pelottavaan selkkaukseen

Siisteyttä ja luontoa rakastava tv-juontaja sai todellisen viharyöpyn ylleen.

Julia Bradbury on tuttu useista tv:n luonto-ohjelmista.­

7.3.2018 11:45

Useista ITV:n ja BBC:n luonto-ohjelmista ja dokumenteista tuttu brittijuontaja Julia Bradbury joutui vastikään keskelle yllättävää selkkausta.

Hän oli ollut ulkoilemassa lähellä Lontoon-kotiaan, kun hän oli huomannut koiraa ulkoiluttavan miehen, joka ei ollut kerännyt maasta lemmikkinsä jätöksiä.

47-vuotias Bradbury kertoo The Mirrorille, että hän oli huomauttanut miehelle asiasta.

– Hän vastasi minulle ”Joo, joo. Käyn vain hakemassa remonttimiehiltä lapion”, tv-juontaja kertoo miehen vastanneen.

Mies ei ollut tullut lupauksista huolimatta takaisin, mutta Bradbury näki hänet hetken päästä uudestaan – ja hänen koiransa teki jälleen tarpeitaan tien laitaan. Juontaja oli mennyt jälleen mainitsemaan asiasta, ja todennut, että jos on iso koira, niin täytyy olla mukana myös jotain, millä sen ulosteet voi kerätä maasta.

Aihe on siistiä luontoa arvostavalle naiselle tärkeä, sillä hän on muun muassa erään katujen siisteyteen liittyvän kampanjan keulakuva.

Luonto ja sen siisteys ovat Bradburylle sydämen asioita.­

Bradbury oli tarjonnut miehelle talouspaperia ja siinä vaiheessa tilanne riistäytyi käsistä. Mies oli alkanut kiroilla, uhkailla ja käyttäytyä aggressiivisesti.

– Hän alkoi haukkua minua huoraksi ja sanoi tietävänsä, missä minä asun. Se muuttui todella äkkiä rumaksi riidaksi.

Juontaja oli säikähtänyt tilannetta pahasti ja alkanut kuvata miestä puhelimellaan, jolloin mies oli kääntynyt ja poistunut paikalta. Erityisen pelottavaksi Bradbury koki sen, ettei hän tiennyt kuka mies oli ja mitkä kaikki uhkauksensa hän voisi toteuttaa.

Julia Bradbury säikähti yllättävää selkkausta todella pahasti.­

Uhkauksista huolimatta Bradbury ei tehnyt miehestä ilmoitusta poliisille.

– Kyllä, kyse oli koiran kakasta ja suhtaudun siihen vakavasti, mutta poliisit ovat todella kiireisiä ja tämän on asia, jonka suhteen toimitaan itse.

Bradburyn rakkaus luontoa ja sen puhtautta kohtaan näkyy myös hänen työssään. Hän on tunnettu mm. BBC:n Countryfile-ohjelmasta, jossa hän oli mukaan 10 vuoden ajan. Kolmen lapsen äiti on nähty myös Watchdogissa, Planet Earth Livessä sekä Britain’s Best Walk -ohjelmassa. Hänellä on myös The Outdoor Guide -niminen nettisivusto siskonsa kanssa ja hän on kirjoittanut useita kirjoja ulkoiluun ja kävelyretkiin liittyen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?