Kauniit ja rohkeat -Brooke yllätti fanit yhteiskuvalla ruudusta kadonneen Stephanien kanssa – tältä legendaarinen näyttelijä näyttää nyt

Julkaistu:

Stephanie Forresteria näytellyttä Susan Flannerya on viime vuosina nähty julkisuudessa vain harvoin.
Kauniit ja rohkeat -sarjan fanit järkyttyivät viisi vuotta sitten, kun suosikkiohjelman vakiokasvoihin kuulunut Susan Flannery, 78, jätti sarjan. Viime vuosina näytellyt Flannery on nähty julkisuudessa vain harvoin.

Televisiosarjan fanit saivatkin kokea yllätyksen, kun Flannery poseerasi Brooke Logania näyttelevän Katherine Kelly Langin julkaisemassa kuvassa. Instagramissa julkaistussa otoksessa kaksikko poseeraa hymyillen leveästi.

– En näe Susania enää niin usein, kun haluaisin, mutta kun näen häntä, se on taivaallista. Ikävöin häntä niin paljon Kauniit ja rohkeat -sarjassa ja sen ulkopuolella. Hän on niin uskomattoman vahva persoona ja rakastan häntä hulluna, Lang kirjoitti.

Aihetunnisteeksi näyttelijä oli laittanut ”ystäviä ikuisesti”.
– Ole kiltti ja tule takaisin, eräs fanit kirjoitti.

– Me ikävöimme sinua niin paljon, toinen sanoi.

– Susan olet paras, kolmas totesi.


Flannery näytteli juonittelevaa ja suorasanaista Stephanie Forresteria Kauniiden ja rohkeiden alusta asti, vuodesta 1987. Hän kuvasi viimeisen jaksonsa joulukuussa 2012. Kyseinen jakso nähtiin Suomessa toukokuussa 2013.

Koskettavassa viimeisessä kohtauksessa keuhkosyöpää sairastava Stephanie Forrester kuolee Katherine Kelly Langin Brooken viereen.

– Minun tulee ikävä sinua. Laula minut uneen, tyttöseni, Stephanie sanoi.

– Haluatko että laulan? Brooke kysyi kyyneleet silmissään.

– Haluan. Uneen, Stephanie vastasi, ja Brooke ryhtyi laulamaan irlantilaisten silmien hymyilystä.

Kesken laulun Stephanie kuoli Brooken viereen penkille.


Kauniiden ja rohkeiden jälkeen Flannerya ei ole ruudussa tai valkokankaalla nähty. Sen sijaan viime vuonna hänen kerrottiin palanneen ohjaajan tuoliin. Flannery ohjasi useita Kauniiden ja rohkeiden jaksoja.

Viime vuonna hän ohjasi jakson amerikkalaisessa The Fosters -sarjassa. Flannery kertoi olevansa työskentelemään ohjaajana tulevaisuudessakin. Sen sijaan Kauniisiin ja rohkeisiin hän ei enää halua palata.

– Sanoin niin heille, kun lähdin. Olen hyvin tyytyväinen päätökseni. En kadu sitä, Flannery sanoi Tv Insider -julkaisun haastattelussa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt