Häikäisevää ja veistoksellista pukuloistoa! Kenelle heistä antaisit parhaan pukeutujan Oscar-palkinnon? Äänestä suosikkiasi

rac

Julkaistu:

Oscar-gaala palautti väreillä ilottelun punaiselle matolle.
Oscar-gaala järjestettiin sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa jo 90. kerran. Gaalassa nähtiin totuttuun tapaan pitkä lista toinen toistaan upeampia kaunottaria ja näyttäviä asukokonaisuuksia.
  • Yllä olevalta videolta voit katsoa Oscar-gaalan pukuloistoa.
Viimeisten kuukausien aikana gaaloissa on nähty pääasiassa mustia asuja, sillä naiset ovat osoittaneet pukeutumisellaan solidaarisuutta seksuaalisen hyväksikäytön uhreille Me too- ja Time’s up -kampanjoiden hengessä. Muun muassa Time’s up -pinsejä nähtiin myös Oscar-gaalassa, mutta musta sai tänä iltana väistyä väri-ilottelun tieltä.

IS valitsi kymmenen näyttävää pukeutujaa gaalasta. Jutun lopussa on äänestys, jossa voit antaa äänesi suosikillesi!

1. Rita Moreno


86-vuotias Rita Moreno edusti gaalassa samassa puvussa kuin 56 vuotta sitten. Mekko oli sama, joka näyttelijällä oli vuonna 1962, kun hän voitti parhaan naissivuosan palkinnon West Side Storysta.

2. Nicole Kidman


Nicole Kidman pukeutui gaalaan sähkönsiniseen, kurveja nuolevaan Armanin luomukseen. Iltapukua korosti näyttävä rusetti sekä korkealle kipuava halkio.

3. Margot Robbie


Parhaan naispääosan Oscar-palkinnon saajaksi ehdolla ollut Margot Robbie oli pukeutunut valkoiseen, olkaimettomaan iltapukuun. Hän yhdisti Chanelin luomukseen pyöreän, jalokivin koristellun pikkulaukun.

4. Lupita Nyongo


Lupita Nyongon veistoksellinen tyyli ihastutti monia. Yksiolkaiminen, kultaiseen taittava luomus sisälsi näyttävän halkion.

5. Jane Fonda


Kahdesti Oscar-palkittu Jane Fonda saapui kaalaan valkoisessa, lähes veistoksellisessa luomuksessa. Fonda oli yhdistänyt asuunsa kantaaottavan Time’s up -pinssin.

6. Emma Stone


Viime vuoden parhaan naispääosan Oscarin voittanut Emma Stone lukeutui gaalan yllättäjiin. Tähti saapui juhlimaan samettisessa housupuvussa.

7. Jennifer Garner


Jennifer Garner luotti Kidmanin tavoin siniseen, tosin hieman vaaleampaan sävyyn. Versacen luomuksessa oli siro laahus ja erikoinen kaula-aukko.

8. Jennifer Lawrence


Jennifer Lawrence sykähdytti gaalassa hopean metallisessa iltapuvussa. Diorin luomuksessa oli lähes huomaamattomat naruolkaimet ja aaltoileva helma.

9. Gal Gadot


Gal Gadotin yllä nähtiin Jennifer Lawrencen tavoin metallinhohtoinen iltapuku. Luomuksen malli oli myös hyvin samanlainen ja helmasta levenevä. Gadotin asussa nähtiin hapsuja ja v-mallinen kaula-aukko.

10. Meryl Streep


Meryl Streepin kirkkaanpunaisessa asussa nähtiin näyttävä kaula-aukko. Näyttelijä oli yhdistänyt linjakkaaseen iltapukuunsa ohuen vyön ja vaaleanpunaisen pikkulaukun. Streep oli gaalassa ehdolla parhaan naispääosan Oscar-palkinnon saajaksi.

Kuka heistä oli gaalan kuningatar? Ansaitsisiko tittelin joku äänestyksen ulkopuolelta? Kerro mielipiteesi kommenteissa!

Ota kantaa

Kuka on mielestäsi gaalan kuningatar?

1. Rita Moreno 7% 2. Nicole Kidman 13% 3. Margot Robbie 8% 4. Lupita Nyongo 18% 5. Jane Fonda 18% 6. Emma Stone 3% 7. Jennifer Garner 14% 8. Jennifer Lawrence 6% 9. Gal Gadot 6% 10. Meryl Streep 8%
Ääniä yhteensä 4970

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt