Suomessa suosittu nettikauppa myy sensuellia uimapukua älyttömällä tuotekuvauksella – näyttävä asu aiheuttaa kuhinaa somessa: Ostaisitko sinä? - Viihde - Ilta-Sanomat

Suomessa suosittu nettikauppa myy sensuellia uimapukua älyttömällä tuotekuvauksella – näyttävä asu aiheuttaa kuhinaa somessa: Ostaisitko sinä?

Uimapukumallin tuotekuvaus lyö ällikällä. Uimapuvun kanssa ei nimittäin saisi uida ollenkaan.

Kuvituskuva.­

4.3.2018 8:28

Vaikka ulkona on lumista ja pakkasta, niin Suomessa kuin muuallakin Euroopassa, ovat kaupat jo pullollaan kevään uutuuksia. Nettikaupat notkuvat rannalle houkuttelevia bikineitä ja uimapukuja, ja kesävaatteet tekevät tuloaan myös kauppojen hyllylle.

The Mirror -lehti kertoo, että tarkkasilmäiset Twitter-käyttäjät ovat viime päivinä äimistelleet erästä tunnetun verkkokaupan uimapukua, josta löytyi hyvin hämmentävä piirre.

Euroopassa ja muualla maailmalla erittäin suositun Asos-nettivaatekaupan valikoimasta löytyy erittäin näyttävä, valkomusta uimapuku, jota koristavat niitit. Uimapuvussa on näyttävä yläosa, joka vilauttaa ihoa rintojen alta ja kyljistä. Muodikas uimapuku maksaa verkkokaupassa vajaat 50 euroa.

Nettikansan hämmästelyn aiheeksi uima-asu nousi sen tuotekuvauksen vuoksi. Puvun tiedoissa kerrotaan muun muassa, että ”enemmän on ehdottomasti enemmän” ja että sen kaula-aukko on ”Brigitte Bardot -tyyliä”. Ehkä hämmentävin yksityiskohta on kuitenkin viimeinen huomio: ”Ei voi käyttää vedessä”. Lisäksi tiedoissa mainitaan, että polyesteristä ja elastaanista valmistetun uima-asun voi puhdistaa ainoastaan kuivapesussa.

Uimapuku, joka päällä ei voi uida on herättänyt Twitterissä runsaasti keskustelua.

– Voisiko joku selittää, miten tämä uimapuku toimii? eräs nainen hämmästelee twiitissään.

”Se on tehty vain Instagram-kuvia varten”

Kommentoijia hämmentää suuresti se, miksi ihmeessä joku haluaisi uimapuvun, joka päällä ei voi mennä lähellekään vettä. Syitä asun vedenkestämättömyydelle arvuutellaan Twitterissä ja moni myös miettii, mitä uimapuvulla sitten oikein tekee. Kommenteissa todetaan, ettei se ole erityisen hyvä edes auringonottoon sen erikoisen muodon vuoksi.

– Se on valkoinen. Lyön vetoa, että he pelkäävät, että se muuttuu läpinäkyväksi märkänä. Luulen, että se on tehty vain niitä söpöjä Instagram-kuvia varten, arvioi eräs kommentoija.

– Ehkä se on valmistettu siitä vanhasta villaisesta materiaalista, josta minun uimashortsini oli tehty? Se nelinkertaisti kokonsa pelkästään nähdessään vettä, eräs mies ehdottaa.

– Onko se sellainen vaate, jonka puet yllesi kahlaillessasi infinity-uima-altaassa Dubaissa uimatta siinä oikeasti, jatkuvat kommentit.

– Olenko käyttänyt uimapukuja väärään tarkoitukseen kaikki nämä vuodet? vitsailee eräs nainen.

Näin valmistaja kommentoi

Asos on vaatteita ja asusteita myyvä jättimäinen verkkokauppa, joka välittää sivujensa kautta myyntiin lukuisten eri muotibrändien tuotteita. Se on erittäin suosittu nettikauppa myös Suomessa. Asos ei vastaa tuotteiden kuvailuista, vaan niiden valmistajat.

Unilad-sivuston mukaan uimapuvun valmistaja, muotimerkki Pretty Little Thing kommentoi ”uimapukukohua” seuraavasti:

– Tämä kyseessä oleva tuote on muotituote ja sitä kuuluu käyttää uima-altaan äärellä tai esimerkiksi uima-allasbileissä.

– Materiaalin herkkyyden vuoksi emme suosittele asiakkaita varsinaisesti uimaan tämä asu päällään.

– Teemme tällä hetkellä töitä sen eteen, että tuotekuvausta Asoksen sivuilla paranneltaisiin hieman.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?