Rita Tainola Show – Tuntemattoman nuori tähti Johannes Holopainen: Maailma on minulle auki - Viihde - Ilta-Sanomat

Tuntematon-tähti Johannes Holopainen kertoo uudesta elämästään Yhdysvalloissa – ”Los Angelesissa saan toteuttaa unelmaani”

Los Angelesissa asuva näyttelijä Johannes Holopainen muutti Amerikkaan toteuttaakseen unelmansa.


3.3.2018 7:58

Näyttelijä Johannes Holopainen, 29, tähdittää yli miljoona katsojaa tavoittanutta Aku Louhimiehen Tuntematon sotilas -elokuvaa ja nyt hän on pääosassa Hevi Reissu -tarinassa. Los Angelesissa asuvalla Holopaisella riittää töitä ja hän sanookin kulkevansa kohti unelmaansa.

– Los Angelesissa saan toteuttaa unelmaani, mutta käyn Suomessa usein. Olen ajatellut asian niin, että olen maailmalle auki ja maailma on auki minulle, hän maalailee.

Holopainen myöntää haluavansa näytellä isoissa elokuvissa ja tehdä töitä maailman huippujen kanssa. Toki hän tietää, että matka saattaa olla pitkäkin. Periksi hän ei silti anna.

– Lähdin Amerikkaan hakemaan kontakteja ja sain sieltä managerin. Pikkuhiljaa homma alkaa konkretisoitua, hän kertoo ISTV:n Tainola Show’ssa.

Nyt Holopainen tähdittää Hevi Reissu -elokuvaa, jossa hänellä on kavereiden kanssa raskasta metallimusaa soittava bändi. He kulkevat kohti unelmaa. Pienellä paikkakunnalla heitä kiusataan, koska he eivät viihdy urheilukentillä.

– Jo se, että tarraa unelman toteuttamiseen, on kuin olisi perillä. Minuakin kiusattiin koulussa, mutta unelmani oli minulle voimavara, Minka Kuustosen ja Ville Tiihosen kanssa pääosaa tarinassa näyttelevä näyttelevä Johannes sanoo.

Katso Johannes Holopaisen koko haastattelu oheisesta ISTV:n Tainola Show’n videolta!

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?