Laulaja Hanna Pakarinen on raskaana! Esikoinen syntyy keväällä - Viihde - Ilta-Sanomat

Laulaja Hanna Pakarinen on raskaana! Esikoinen syntyy keväällä

Idols-tähti Hanna Pakarinen paljastaa YouTubessa odottavansa lasta.

Hanna Pakarinen kertoo YouTubessa olevansa raskaana.­

2.3.2018 10:13

Laulaja Hanna Pakarinen, 36, paljastaa YouTube-kanavallaan, että hän on raskaana. Pakarinen julkaisi kanavallaan videon, jolla hän avaa hänelle saapuneen äitiyspakkauksen ja esittelee sen sisällön seuraajilleen.

– Meille tulee vauva, Pakarinen paljastaa videon alussa.

– Me mentiin naimisiin viime syksynä ja onhan tämä tällainen aika perinteinen jatkumo siihen. Me ollaan Riston kanssa oltu jo kymmenkunta vuotta yhdessä. Kyllähän tässä on tunnettu jo ihan hyvin, Pakarinen kertoo.

Pakarinen kertoo YouTube-videollaan, että hänen raskautensa on edennyt jo pitkälle ja parin esikoisen laskettu aika on pian.

– Vauva tulee keväällä eli tässä ollaan jo aika pitkällä raskautta, hän iloitsee.

Pakarinen sanoo, ettei hän tietoisesti ole piilotellut raskauttaan, mutta on pysynyt silti viime kuukaudet pois julkisuudesta.

– Tämä video kun tulee, me ollaan silloin Amerikassa. Oli vähän sellainen tunne, että siinä vaiheessa alan olla sellaisessa kondiksessa, että se näkyy, hän kertoo.

Pakarinen kertoo, että hänen saamansa äitiyspakkaus painaa 7,5 kiloa. Pariskunta haki sen lenkillä postissa ja Pakarisen Risto-puoliso kantoi sen kotiin.

Pakarinen avioitui pitkäaikaisen miesystävänsä, muusikko Risto Niinikosken kanssa alkusyksystä. Pari vihittiin ystävien ja läheisten läsnä ollessa Helsingissä, Temppeliaukion kirkossa.

Häiden jälkeen tuore vaimo julkaisi Instagram-tilillään kuvan räväkästä hääparista. Kuvassa onnellinen aviopari poseerasi sormuksiaan esitellen.

Idolsista julkisuuteen noussut Pakarinen teki viime vuonna uuden aluevaltauksen ja aloitti YouTube-videoiden julkaisun. Hän pyrkii luomaan kanavalleen kolmekymppisiä kiinnostavaa sisältöä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?