Anna: Laulaja Anna Hanskista tulee mummi 47-vuotiaana – luopui vain pari vuotta sitten haaveesta saada itse lisää lapsia - Viihde - Ilta-Sanomat

Anna: Laulaja Anna Hanskista tulee mummi 47-vuotiaana – luopui vain pari vuotta sitten haaveesta saada itse lisää lapsia

Anna Hanskista tuli äiti 23-vuotiaana. Nyt hänen tyttärestään tulee äiti 23-vuotiaana, kertoo Anna-lehti.

1.3.2018 8:36

Laulaja Anna Hanski, 47, oli hyvin nuori, kun hänen uransa alkoi toden teolla: vain 18-vuotias.

Muutamaa vuotta myöhemmin hän meni naimisiin Leri Leskisen kanssa, ja kun Hanski oli 23-vuotias, syntyi hänen esikoisensa Nenna. Viisi vuotta myöhemmin puolestaan syntyi tytär Alina.

Laulaja kertoo Anna-lehdessä, että nyt hänestä on tulossa isoäiti 47-vuotiaana. Esikoistytär Nennan laskettu aika on maaliskuussa.

Uuteen rooliinsa mummina hän hakee esikuvaa omalta Isa-äidiltään ja mummaltaan Anja Pohjolalta.

– Oma mummiuteni varmasti löytää väylänsä pikkuhiljaa. Toivon voivani olla mahdollisimman paljon läsnä lapsen arjessa, Hanski kertoo lehdelle.

Hanski kertoo lehdessä, että hän tavallaan uutinen ei ollut yllätys, sillä kuten tyttärensä, myös hän itse ja hänen äitinsä ovat tulleet äideiksi 23-vuotiaina. Vaikka Hanski luopui itse vasta pari vuotta sitten ajatuksesta saada vielä kolmas lapsi, niin hän kertoo olevansa tavattoman onnellinen tyttärensä puolesta.

– Ehdin jo käydä läpi oman luopumiseni. Nyt tuntuu hyvältä, että asiat menivät juuri näin. Lapsenlapsen kanssa voin olla omien töitteni ja jaksamiseni puitteissa, minun ei tarvitse vastata jokapäiväisen hoidon säätämisestä. Saan vain nauttia vauvan tuoksusta.

Anna Hanski nousi julkisuuteen vuonna 1989, kun hänen esikoissinglensä ilmestyi. Vuonna 1992 ilmestynyt Jos et sä soita -albumi räjäytti kuitenkin potin ja nimikkobiisi kasvoi valtavaksi hitiksi.

Vuonna 1999 Anna sai laulettavakseen Salatut elämät -sarjan tunnarin Tunteisiin. Hittihän siitä tuli, mutta sen synnyttämä huuma oli maltillisempaa.

– Se biisi on linkki nykypäivän nuoriin. Tavoitin sitä kautta uuden sukupolven, mikä oli kiva juttu. Ne tietävät minut siitä laulusta, Hanski muisteli Ilta-Sanomille tammikuussa 2017.

Anna Hanski on lauluja Seppo Hanskin tytär ja hänen sisaruksiaan ovat Pinja, Janus ja Petra Hanski.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?