Bachelor-Joni ei ikimaailmassa lähtisi ohjelmaan toisinpäin – ei voisi kisata 17 miehen kanssa yhdestä naisesta: ”Se on kova paikka” - Viihde - Ilta-Sanomat

Bachelor-Joni ei ikimaailmassa lähtisi ohjelmaan toisinpäin – ei voisi kisata 17 miehen kanssa yhdestä naisesta: ”Se on kova paikka”

Tässä hän on: Unelmien poikamies Joni.

28.2.2018 18:49

Tamperelaissyntyinen 33-vuotias Joni Lindlöf etsii tosirakkautta maaliskuussa alkavassa Bachelor Suomi -ohjelmasta.

Urheilullinen mies haluaisi löytää rinnalleen urheilullisen, vahvan naisen – ohjelmassa hän saa eteensä 18 potentiaalista ehdokasta, joiden joukosta tulisi löytyä se ainoa oikea.

– Vahva nainen tekee vaikutuksen.

Joni kertoi Jenni Alexandrovan haastattelussa, ettei koskaan lähtisi kisaan, jos pelitilanne käännettäisiin toisinpäin, ja hän itse kisaisi 17 muun miehen kanssa yhdestä naisesta.

– Täytyy nosta hattua niille naisille. Se on kova paikka, Joni kehuu.

Etelä-Afrikassa kuvattu Bachelor Suomi alkaa uusin jaksoin Livillä 13. maaliskuuta.

Nykyään Helsingissä asuva Joni on entinen jääkiekkoilija ja nykyään hän työskentelee vakuutuspuolella myynnin parissa.

Jääkiekkourallaan Joni voitti A-junioreiden SM-liigan maalikuninkuuden kaudella 2001–2002 Tapparan riveissä. Hänet varattiin myös NHL:n, ja Pohjois-Amerikassa hän pelasi WHL-juoniorisarjassa vuosina 2002–2004. Myöhemmin hän palasi Suomeen ja pelasi 11 ottelua HPK:n edustusjoukkueessa sekä sen jälkeen Mestiksessä useammissa joukkueissa. Lisäksi hän on pelannut jääkiekkoa Ranskan pääsarjassa ja Ruotsin alasarjoissa. Nyttemmin Joni on kuitenkin jättänyt kiekon ja siirtynyt vakuutusalan pariin.

Parisuhteesta ja perheestä haaveileva Joni kokee ehdottomasti olevansa enemmän seurustelevaa tyyppiä, vaikka hän viihtyy hyvin myös itsekseen, eikä ole etsimällä etsinyt ketään.

Joni kertoo, ettei hän ole etsimässä kodinhoitajaa, vaan itsenäistä ja vahvaa naista, jolla on oma tahto. Suomen uusi Bachelor ei pelkää näyttää avoimesti tunteitaan, eikä hän pelkää myöskään puhua niistä suoraan. Hän on rehti ja rehellinen alfauros, josta löytyy myös herkkä ja tunteellinen puoli.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?