Hän on uusi unelmien poikamies! Ex-kiekkoilija Joni, 33, etsii elämänsä naista Suomen Bachelorissa

Hän on uusi unelmien poikamies.

28.2.2018 11:17

Etelä-Afrikassa kuvattu Bachelor Suomi alkaa uusin jaksoin Livillä 13. maaliskuuta.

Keskiviikkona julkaistiin uuden unelmien poikamiehen henkilöllisyys. Elämänsä rakkautta 18 naisen joukosta etsii 33-vuotias tamperelaissyntyinen Joni Lindlöf.

Nykyään Helsingissä asuva Joni on entinen jääkiekkoilija ja nykyään hän työskentelee vakuutuspuolella myynnin parissa.

Jääkiekkourallaan Joni voitti A-junioreiden SM-liigan maalikuninkuuden kaudella 2001–2002 Tapparan riveissä. Hänet varattiin myös NHL:n, ja Pohjois-Amerikassa hän pelasi WHL-juoniorisarjassa vuosina 2002–2004. Myöhemmin hän palasi Suomeen ja pelasi 11 ottelua HPK:n edustusjoukkueessa sekä sen jälkeen Mestiksessä useammissa joukkueissa. Lisäksi hän on pelannut jääkiekkoa Ranskan pääsarjassa ja Ruotsin alasarjoissa. Nyttemmin Joni on kuitenkin jättänyt kiekon ja siirtynyt vakuutusalan pariin.

Suomen Bachelorina Joni on huomaavainen, kohtelias, avoin ja puhelias. Joni nauttii läheisyydestä ja hän pitää huolen siitä, että suudelmia tullaan vaihtamaan tiheään tahtiin. Kauniit naiset saavat Jonin pään helposti pyörälle, eikä hän pelkää heittäytyä tunteidensa vietäväksi.

Urheilullinen Joni harrastaa kuntosalilla treenaamista ja joogaa. Vapaa-aikaansa tämä menevä mies viettää ystäviensä kanssa ja ystävät ovatkin Jonille kuin toinen perhe.

Sinkkuna Joni on viihtynyt viimeiset pari vuotta. Pitkänhuiskealla komistuksella on vientiä riittänyt, mutta sitä oikeaa ei ole tullut vielä vastaan.

Joni arvostaa naisessa sosiaalisuutta, sporttisuutta, itsevarmuutta ja kykyä suhtautua positiivisesti asioihin. Elämäniloinen ja spontaani Joni toivoo löytävänsä kumppanin, jonka kanssa pystyy jakamaan arjen pienetkin asiat yhdessä.

Parisuhteesta ja perheestä haaveileva Joni kokee ehdottomasti olevansa enemmän seurustelevaa tyyppiä, vaikka hän viihtyy hyvin myös itsekseen, eikä ole etsimällä etsinyt ketään.

Joni kertoo, ettei hän ole etsimässä kodinhoitajaa, vaan itsenäistä ja vahvaa naista, jolla on oma tahto. Suomen uusi Bachelor ei pelkää näyttää avoimesti tunteitaan, eikä hän pelkää myöskään puhua niistä suoraan. Hän on rehti ja rehellinen alfauros, josta löytyy myös herkkä ja tunteellinen puoli.

Aikaisemmin miestä on kuvailtu ”komeaksi ja rouheaksi” ja hän on poseerannut ohjelman Instgram-tilillä mm. pieni koira sylissään tiukan t-paidan korostaessa hänen treenattuja käsivarsiaan.

Unelmien poikamiehen rakkauden kohteeksi tähtää 18 naista, joiden henkilöllisyys on paljastettu jo aikaisemmin.

Heidän joukossaan on mm. varastopäällikkö, burleskia harrastava junatarjoilija, kiinteistönvälittäjä, laborantti ja rakennustekniikan insinööri.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?