Yli 60 kauneusleikkausta eivät riitä: ihmis-Kenillä jälleen uusi kauneusihanne – hämmentävät kuvat ystävän kanssa leviävät - Viihde - Ilta-Sanomat

Yli 60 kauneusleikkausta eivät riitä: ihmis-Kenillä jälleen uusi kauneusihanne – hämmentävät kuvat ystävän kanssa leviävät

Ihmis-Ken on turvautunut jälleen kauneusleikkauksiin saadakseen kapeamman vyötärön, aivan kuin ystävällään Sophia Vegasilla, jolla on ”maailman kapein vyötärö”.

26.2.2018 19:31

Uskomattomalla muodonmuutoksellaan julkisuudessa järkyttänyt Rodrigo Alves, 34, on käynyt äskettäin uudessa ulkonäköä muokkaavassa leikkauksessa – niiden 60 edellisen leikkauksen lisäksi.

Tällä kertaa Alves, jota myös Ihmis-Keniksi kutsutaan, on pyrkinyt saamaan Daily Mailin mukaan kirurgin veitsen alla itselleen kapeamman vyötärön.

Viikonloppuna hänet nähtiin lounastamassa Sophia Vegasin kanssa Beverly Hillsissä. Parivaljakko saattoi hyvinkin vaihtaa ajatuksiaan kapeista uumista, sillä Vegas on jo pitkään ollut kuuluisa ”maailman kapeimmasta lantiostaan”.

Pari lounasti yhdessä trendikkäällä alueella Beverly Hillsin ytimessä.

30-vuotias Vegas on turvautunut äärimmäisiin toimenpiteisiin ja rahallisiin uhrauksiin saadakseen haluamansa vyötärön. Hänen vyötärönsä väitetään olevan ympärysmitaltaan vain 47 senttiä.

Hän korostikin omaa, käsittämättömän kapeaa vyötäröään tiukalla mustalla korsetilla, joka istui hänen tummanpuhuvaan asukokonaisuuteensa.

Alves oli valinnut ylleen valkoista, ja myös hänen asuunsa kuului valkoinen korsetti. Tumman silkkipaidan napit hän oli jättänyt auki.

Alves on useaan otteeseen kiistänyt katuvansa tekemiään radikaaleja kauneusleikkauksia.

Tästä huolimatta hän on avoimesti puhunut leikkausten aiheuttamasta kiusallisesta seurauksesta: hänellä on vaikeuksia tunnistaa itse itseään.

– Neuvon kaikkia olemaan tekemättä, mitä minä olen tehnyt, hän sanoo.

– Kun katson vanhoja kuviani, näen kuolleen ihmisen – poissa ja mennyttä, Alves kuvailee.

Alves kehottaa kaikkia valitsemaan tarkkaan oikeat ammattilaiset suorittamaan kauneusleikkauksia.

– En kadu, että muutin itseni näin radikaalisti, mutta toivon, että olisin kääntynyt oikeiden lääkärien puoleen jo alkumetreillä, hän sanoo.

Alvesin muodonmuutos on saattanut hänet usein ongelmiin. Dubaissa lentokentällä virkailijat tyrmistyivät tutkiessaan Alvesin passia.

Passikuvassa poseerasi aivan erinäköinen mies, joten Alves vietiin syrjemmälle selvittämään tapahtunutta.

Alves on kärsinyt erilaisista leikkauksen aiheuttamista komplikaatioista. Hänen hampaansa ovat irronneet, ja aikaisemmin hänen kasvoihinsa on iskenyt lihansyöjäbakteeri. Hän on myös ilmoittanut harkitsevansa sukupuolenkorjausleikkausta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?