Melrose Place -kaunotar lohduttomassa syöksykierteessä: hyökkäsi poliisin kimppuun – vapautui vain hetki sitten vieroitushoidosta

Heather Locklear joutui vankilaan hyökättyään poliisin kimppuun.

26.2.2018 18:09

80- ja 90-lukujen seksisymboli Heather Locklearin, 56, syöksykierre jatkuu. Muun muassa Dynastia ja Melrose Place -sarjoissa näytellyt Locklear on TMZ:n mukaan pidätetty perheväkivallasta ja poliisin kimppuun hyökkäämisestä.

Amerikkalaismedian mukaan poliisit hälytettiin tähden kotiin sunnuntai-iltana perheväkivaltaepäilyn vuoksi. Virkavallan saapuessa tähti äityi väkivaltaiseksi ja hyökkäsi poliisin kimppuun.

Locklear pidätettiin syytettynä perheväkivallasta.

Locklear vapautettiin vankilasta takuita vastaan myöhemmin.

Locklearin tiedetään kärsineen jo pitkään päihderiippuvuudesta. Ensimmäisen kerran näyttelijän ongelmat tulivat julkisuuteen 2008, jolloin hänet vietiin katkaisuun. Samana vuonna hän jäi kiinni auton ajamisesta päihteiden vaikutuksen alaisena. Locklear oli nauttinut sekaisin reseptilääkkeitä ja alkoholia.

Locklear vuonna 2016. Viime vuosina tähti ei ole näyttäytynyt edustustilaisuuksissa.

2012 näyttelijän sisko soitti hätänumeroon huomattuaan Locklearin käyttäneen alkoholia ja voimakkaita reseptilääkkeitä sekaisin. Locklear joutui tuolloin psykiatriseen hoitoon. Ex-näyttelijä joutui vieroitushoitoon uudelleen jouluna 2017.

Kuva 1980-luvulta.

Locklear on joutunut ongelmiin virkavallan kanssa myös viime aikoina. Syksyllä 2017 hänet kiidätettiin sairaalahoitoon ajettuaan autonsa ojaan Los Angelesissa.

Locklear oli aikansa seksisymboli. Kuva vuodelta 1989.

Locklear oli Bon Jovi -yhtyeen kitaristin Richie Samboran kanssa naimisissa vuosina 1994–2007. Ex-parilla on 20-vuotias tytär Ava. Ava työskentelee mallina ja näyttelijänä.

  • Alla olevalla videolla Locklear ja Ava-tytär kuvattuna This is 40 -elokuvan ensi-illassa 2016

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?