Saija Palin tänään 40 vuotta! Juontajakaunotar sujahti juhlan kunniaksi pikkuruisiin bikineihin – ex-tangokuningattarelta miehekäs kehu - Viihde - Ilta-Sanomat

Saija Palin tänään 40 vuotta! Juontajakaunotar sujahti juhlan kunniaksi pikkuruisiin bikineihin – ex-tangokuningattarelta miehekäs kehu

Juontaja Saija Palin viettää syntymäpäiväänsä Thaimaan lämmössä.

Saija Palin täyttää tänään 40 vuotta.­

26.2.2018 16:50

Juontaja Saija Palin täyttää tänään maanantaina pyöreät 40 vuotta. Hän julkaisi merkkipäivänsä kunniaksi Instagramissa bikinikuvan Thaimaan lämmöstä.

Kuvassa Palin poseeraa onnellisena uima-altaan reunalla.

– Lämpimät kiitokset kaikille ihanille onnitteluista. Olette tärkeitä. Ei 40 vuotta tunnu yhtään pahalta, Palin kiittelee kuvatekstissä.

Kuva on kerännyt hetkessä runsaasti onnitteluja ja tykkäyksiä. Monet ovat sitä mieltä, että nelikymppinen on uusi kolmekymppinen – tai jopa parikymppinen.

– Melekonen kissa, vuoden 2002 tangokuningatar Johanna Pakonen kommentoi heti. Palin on juontanut aikoinaan myös Seinäjoen Tangomarkkinoita.

– Ei näytä yhtään pahalta, jatkuvat kehut.

– Olet vielä nuori!

– Onnea upealle Saijalle!

Saija Palin ponnahti julkisuuteen vuonna 1999, kun hänet valittiin Miss Suomi -kilpailun 2. perintöprinsessaksi. Hänet muistetaan erityisesti visailuohjelma Onnenpyörästä, jota hän juonsi yhdessä Janne Porkan kanssa.

Ohjelma tekee tänä vuonna, 17 vuoden jälkeen paluun. Juontajina nähdään Palinin ja Porkan sijaan Sara Sieppi ja Jethro Rostedt.

Porkka ja Palin Onnenpyörän kulisseissa vuonna 2001.­

Palin oli 19-vuotias osallistuessaan Miss Suomi -kilpailuun. Kilpailun jälkeen hän on tehnyt juontotehtävien jälkeen erilaisia näyttelijän- ja mallintöitä. Hänet nähtiin muun muassa Salatut elämät -sarjassa vuosina 2008-2009.

Palin valittiin 2. perintoprinsessaksi Miss Suomi -kilpailussa vuonna 1999.­

Palin oli 19-vuotias osallistuessaan Miss Suomi -kilpailuun.­

Saija Palin vuonna 2006.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?