Marita Taavitsaisen mies haki avioeroa - Viihde - Ilta-Sanomat

Marita Taavitsaisen mies haki avioeroa

Marita Taavitsainen ja Tomi Natri ehtivät olla naimisissa lähes kymmenen vuoden ajan.

Julkaistu: 26.2.2018 6:00

Laulajatähti Marita Taavitsainen ja hänen miehensä Tomi Natri eroavat.

Marita Taavitsainen, 49, vuoden 1995 Tangokuningatar ja upea laulaja sekä hänen miehensä Tomi Natri, 46, ovat päättäneet erota.

– Totta, vahvistan tietonne. Olemme eronneet ja minä hain eroa, kuvaajana ja toimittajana työskentelevä Natri vahvistaa Ilta-Sanomille.

Natri ei halua kommentoida asiaa enempää eikä sitä, miksi liitto päättyi kaiken yrittämän jälkeen.

– Kiitos soitosta, mutta en nyt enempää halua kommentoida, Natri painottaa ystävällisesti.

IS tavoitti tekstiviestitse myös Taavitsaisen, joka vastasi eroasian viestittämällä itkevän hymiön kuvan.

Marita Taavitsainen ja Tomi Natri menivät naimisiin vuonna 2008, ja heillä on kaksi tytärtä: Iines ja Stella.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun pariskunta on päätynyt eroon. Suomalaiset hämmästyivät, kun viime keväänä uutisoitiin Taavitsaisen ja hänen miehensä erosta. Taavitsainen oli postittanut tuolloin eropaperit yksipuolisesti.

Marita ja Tomi vihittiin näyttävästi Suomenlinnassa elokuussa 2008.

– Me emme enää osanneet puhua asioista. Kun sitten yritimme selvitellä ongelmia, keskustelut kärjistyivät. Olen siinä suhteessa taiteilija, että boheemina ihmisenä tein sitten sellaisen nopean päätöksen, Taavitsainen selitti eropapereiden lähettämistä viime kesänä.

Lähes kymmenen vuotta kestänyt liitto oli kuitenkin molemmille todella tärkeä, joten pariskunta istui alas ja he päättivät yrittää jatkaa liittoaan.

Taavitsainen ja Natri kertoivat julkisuudessa hakeutuneensa parisuhdeterapiaan ja se auttoikin heitä. Viime syksynä Marita Taavitsainen kertoi Ilta-Sanomien haastattelussa, että terapiasta oli ollut heille paljon hyötyä.

– Meillä on todella hyvä olla. Kaikki vaikuttaa nyt niin kivalta. Eropaperit tuli lähetettyä, mutta ei niitä nyt allekirjoiteta. Annetaan ajan kulua ja jatketaan miettimistä, Marita kertoi Ilta-Sanomille elokuun lopussa.

– Parisuhdeterapia on auttanut ja jatkamme liittoamme. Erohakemuksen toinen vaihe meni ohi, ja hyvä niin, Marita kommentoi puolestaan lokakuussa.

Eron harkinta-aika päättyi syyskuussa 2017. Parin halu pelastaa liittonsa oli aitoa ja paperit jäivät allekirjoittamatta.

Lokakuussa Taavitsainen kertoi rakentavansa uutta pesää miehensä ja lastensa kanssa. He remontoivat yhteistä kotiaan ja samalla liittoaan.

– Sehän tarkoittaa sitä, että remontoimme myös liittomme uuteen uskoon, Taavitsainen huomautti tuolloin.

Hän lisäsi silloin myös, että ensi elokuussa lähestyvä 50 vuoden rajapyykki sai aikaan mielialanvaihteluita.

– Ehkä siinä on osasyy siihen, miksi tein keväällä sellaisen radikaalin ratkaisun, että lähetin eropaperit, hän mietti.

Syksyllä perhe jatkoi elämäänsä onnellisen oloisena. Muun muassa sosiaalisesta mediasta käy ilmi, että töidensä ohessa he ovat matkustelleet paljon yhdessä ja harrastaneet lastensa kanssa erilaisia urheilulajeja. Kaikki vaikutti sujuvan hyvin.

Jotain kuitenkin tapahtui ja Tomi Natri haki eroa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?