Mies, samaistutko tähän? Jenni Alexandrova julkaisi koomisen kuvan Jussi Heikelästä lomatunnelmissa: ”Kun naisesi sanoo…” - Viihde - Ilta-Sanomat

Mies, samaistutko tähän? Jenni Alexandrova julkaisi koomisen kuvan Jussi Heikelästä lomatunnelmissa: ”Kun naisesi sanoo…”

Jenni Alexandrova ja Jussi Heikelä lomailevat Lontoossa.

25.2.2018 9:57

Juontajapari Jenni Alexandrova ja Jussi Heikelä viettävät parhaillaan aikaa Lontoossa. Alexandrova julkaisi Twitterissä lauantaina kuvan, johon moni mies voi varmasti samaistua.

Kuvassa Heikelä poseeraa vakavana kulmat kurtussa. Syy juontajan vakavaan ilmeeseen löytyy twiitin tekstiosuudesta.

– Ilmeesi, kun naisesi sanoo lähtevänsä British Museumin sijasta shoppailemaan, Alexandrova selvittää twiitissään.

Kaunotar ei paljasta, lähtikö hän lopulta miehensä kanssa museoon vai shoppailemaan. Kuva on kuitenkin kerännyt lukuisia Heikelän kohtaloa sympatisoivia tykkäyksiä ja kommentteja.

– Vedin tasan samat meidän Lontoon reissulla. Naisissa ei vaihdu kuin ääni, eräs vitsailee.

– Känni vaan päälle, niin ei toisten jätä yksin, toinen kommentoi.

Jenni Alexandrova ja Jussi Heikelä lomailevat Lontoossa.­

Myös blogia pitävä Alexandrova on hyvin aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Hän otti hiljattain kantaa kohuun, jossa englantilainen sometähti Elle Darby, 22, nousi kansainväliseksi uutiseksi, kun hän ehdotti sähköpostitse ilmaista yöpymistä irlantilaishotellissa vastineeksi somenäkyvyydestä.

Kohun jälkeen Alexandrova hämmästeli blogissaan sitä, miten sosiaalista mediaa ei yhä edelleenkään miellettä ”oikeaksi työksi”. Aihe oli herättänyt keskustelua myös hänen omalla Facebook-seinällään. Juontajan oli vaikea ymmärtää kaikkia kommentteja.

– Keskustelu osoitti ihmisten tietämättömyyden. Joku nimitti somevaikuttamista ”antityöksi”. Toisen mielestä näin vähäpätöistä asiaa ei edes pitäisi Suomessa uutisoida. Osan mielestä oli vain hirmuisen hauskaa naureskella säälittävälle ilmaisen hotelliyön kinuajalle, Alexandrova kirjoitti blogissaan tuolloin.

Radiojuontajana työskentelevän Alexandrovan Instagram-tilillä on seuraajia yli 37– 000 ja myös hänen bloginsa on suosittu. Alexandrovalla onkin omakohtaista kokemusta menestyksekkäästä toimimisesta sosiaalisessa mediassa.

– Kerron salaisuuden: Sosiaalinen media on oikeaa työtä. Maailmalla sillä tienataan parhaimmillaan miljoonia. Suomessakin osa pääsee oikein hyville ansioille. Kerron toisenkin salaisuuden: Bloggaaja ei pyydä mitään ilmaiseksi. Hän pyytää yhteistyötä, jota kutsutaan vaihdantataloudeksi. Miksi hotelli tai muu yritys olisi tällaisesta kiinnostunut? Siksi, koska somevaikuttaja voi tavoittaa esimerkiksi 25–34-vuotiaat kaupunkilaisnaiset paremmin kuin yksikään lehti tai tv-mainos, hän selitti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?