Juha Perälä julkaisi salaperäisen kuvan timanttisormuksesta naisen nimettömässä – onnitteluja satelee - Viihde - Ilta-Sanomat

Juha Perälä julkaisi salaperäisen kuvan timanttisormuksesta naisen nimettömässä – onnitteluja satelee

Juha Perälälle satelee onnitteluja Instagramissa hänen julkaistuaan salaperäisen kuvan timanttisormuksesta.

23.2.2018 20:18

Juha Perälä yllätti Instagram-seuraajansa perjantai-iltana julkaisemalla kuvan naisen vasemmassa nimettömässä komeilevasta muhkeasta timanttisormuksesta. Juontaja on Instagraminsa perusteella lomailemassa Floridassa naisystävänsä kanssa.

– Lomalta paluussa askarruttaa Lämpötilavaihtelun lisäksi se, kun päästään Helsinki - Vantaalle niin pitääkö tän kans mennä "Tullattavaa vai - Ei Tullattavaa" -linjaa?? hän kirjoittaa kuvan yhteydessä. Kuvaan hän on lisännyt hashtagit ”ei tätä veks”, ”Noora” ”Pikkuperis” ja ”Florida never fails”.

Perälän kuva on saanut nopeasti runsaasti tykkäyksiä ja kommentteja, joissa kysellään onko hän kosinut rakastaan.

– Onnea Peris ja Noora! Instagramissa onnitellaan.

– Oho! Onneksi olkoon.

Myös monet Perälän juontajakollegat kuten Jekku Berglund ja Anni Hautala ovat onnitelleet häntä Instagramissa.

Perälä on pysynyt julkisuudessa hyvin vaitonaisena parisuhteestaan, mutta on puhunut Aamulypsyn lähetyksissä Englannissa asuvasta rakkaastaan. Hän on julkaissut tyttöystävästään myös kuvan Instagramissa:

Juontaja pohti parisuhdetta ja rakkautta viime talvena Me Naiset -lehden haastattelussa. Perälä kertoi haastattelussa olevansa puolisona uskollinen ja viihtyvänsä paremmin kotona kuin baareissa.

– Vaikka osaan tarvittaessa heittää valheen jos toisenkin, en ole koskaan pettänyt. Seurustellessa tykkään olla kotona ja toisen saatavilla. Baareissa en muutenkaan käy, mutta seurustellessani saatoin lähteä vaikka jääkiekko-ottelusta aikaisemmin, jotta toisen ei tarvitse olla pitkään yksin kotona. Huomioin toista tekemällä ruokaa. Olen myös tykännyt matkustella eksieni kanssa. Matkoista jää yleensä hyviä muistoja, hän kertoi Me Naisille.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?