Selviytyjissä uskomaton selkäänpuukotus – ”Manila-jengi” äänesti yhden omistaan ulos: Syy valintaan paljastui

rac

Julkaistu: , Päivitetty:

selviytyjät suomi
Selviytyjät Suomi -ohjelmasta äänestettiin pois neljäs kilpailija.
Selviytyjät Suomi -ohjelmasta äänestettiin neljännen jakson päätteeksi ulos neljäs henkilö, joka oli katsojien suureksi yllätykseksi Kwan-yhtyeestä tuttu Mariko Pajalahti.

Tilanne oli yllättävä siksi, että iltanuotiolle joutuneessa Sabitan-heimossa oli ihan kilpailun alusta asti selkeästi havaittavissa liittoutuma, nimittäin Manilan-liitto. Juhana Helmenkalastaja paljasti aiemmin IS:n haastattelussa, että liiton nimitys tulee siitä, että suuri osa Selviytyjien liitoista muodostettiin jo Filippiinien pääkaupungissa Manilassa hotellissa. Selviytyjien kuvaukset ovat Filippiinien saaristossa.

Sabitan-heimossa juonittelu oli illan jaksossa käsin kosketeltavaa.

– Alettiin tänään puhua, että Mariko on niin huono noissa kisoissa, Kalle Palander selitti äänestyksen syytä jaksossa salaa kameroille.

Tilanne alkoi aueta katsojille, kun Kai Vaine, Kalle Palander ja Ilari Sahamies juonittelivat yhdessä vedessä uidessaan.

– Ei me voida äänestää täältä parempia pois, muuten me kaikki lähdetään täältä yksitellen, Kai yritti selittää Ilari Sahamiehelle, joka ei olisi halunnut rikkoa liittoa.

– Tällä hetkellä meillä on se perus ”Manila-jengi”, joka on Mariko, Kalle, Ilari ja minä, Kai Vaine selitti jaksossa kameroille.


Petos paljastui iltanuotiolla

Iltanuotion äänestyksessä paljastui, että Kai ja Kalle olivat päättäneet rikkoa Manalan-liittonsa. He äänestivät Sara Chafakin ja Juhana Helmenkalastajan kanssa yksissä tuumin pois Marikon. Sahamies äänesti Katja Ståhlia Marikon tavoin. Katja puolestaan äänesti ainoana Juhanaa.

Mariko vaikutti iltanuotiolla silmin nähden järkyttyneeltä.

– Mun pudotus tuli ihan täysin yllätyksenä. Mä en osannut sitä ennakoida ollenkaan, Mariko kertoo jälkikäteen haastattelussa.

– Mä otin semmosen vuorokauden verran, raivosin pääni sisällä, että vitsi, ei ois pitänyt luottaa tohonkaan ja ois pitänyt pelata toisella tavalla. Mut mä ajattelin, että käyn sen tosi nopeesti systeemistäni läpi. Sitä on ihan turha jäädä puimaan, koska meni jo, Mariko valottaa putoamisen jälkeisiä ajatuksiaan.

Tähän mennessä Selviytyjistä on pudonnut neljä kilpailijaa: Sulkapalloilija Ville Lång, mentalisti Noora Karma, muusikko Mariko Pajalahti ja somepersoona Jekku Berglund.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt