Viihde

Miss Suomi Tarja Smuran kotiin tehtiin poliisirynnäkkö vuonna 1995 – syynä maksamattomat verovelat: ”Hirveä nöyryytys”

Julkaistu:

kaunis elämä
Vuoden 1993 Miss Suomi Tarja Smura muisteli Kaunis elämä -ohjelmassa 90-luvun kommelluksiaan.
IS kertoi aiemmin siitä, miten vuoden 1993 Miss Suomi Tarja Smura avautui AVA-kanavalla Kaunis elämä -ohjelmassa hänen ja ohjaaja Renny Harlinin kohusuhteesta. Jakso nähdään tv:ssä ensi tiistaina.

Tarja Smura muistelee ohjelmassa myös muita elämänsä karikkoja ja kohuja.

Vuonna 1995 politiikasta kiinnostunut Smura pyrki eduskuntaan Naisten puolueen listoilla. Häntä kosiskeltiin myös keskustan listoille, mutta hän ei silloin innostunut asiasta.

Ohjelmassa hän kertoo, että juuri kun hän oli aloittamassa kampanjansa loppuun viemistä, niin hän päätyi jälleen otsikoihin.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Mulle tehtiin poliisirynnäkkö kotiin.(...) Kun ovikello soi, niin siellä oli rynnäkkö tulossa sisään. Kukaan ei sano sulle mitään, Smura kertoo kauhun hetkistään.

– Olihan se ihan hirveetä. Istun siellä maijan takana ja mietin, että mitä ihmettä mun elämässä nyt tapahtuu, että mitä mä oon tehnyt. Kukaan ei kerro mitään.


Lopulta selvisi, että kyse oli Smuran maksamatta jääneistä veroveloista.

Samaan aikaan Smuraa syytettiin myös siitä, että hän oli varastanut kollegaltaan Tanja Karpelalta vaatteita Barcelonassa.

– Totuushan oli se, että mä oon ollut Barcelonassa hotellissa ja siellä hotellilla hän oli lainannut minulle kuvausvaatteita ja sieltä ne varastettiin, Smura kertoo oman näkemyksensä.

Smura sanoo ohjelmassa, että kokee joutuneensa tuolloin poliittisen pelin nappulaksi.

– Jos tehdään tällainen rynnäkkö kotiin, niin ne syyt ei ole tämmöiset. Mä kyllä koin, että siinä tapahtui sellainen vääryys. Se oli hirveä julkinen nöyryytys ja pysäytys itselle, että tässä se näkyy se mun hyväuskoisuus ihmisistä, hän summaa.

– Silloin oli synkkää aikaa mun elämässä. Silloin on Tarja itkenyt paljonkin.

Tarja Smuraa käsittelevä Kaunis elämä -jakso nähdään AVAlla tiistaina 27.2. klo 21.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt