Viihde

Sara Sieppi kertoo Idealistan blogissaan, miten somekuvilla tienataan: yksi ruutu vaatii tuntien työn – ”En saa jokaisesta duckface-selfiestä rahaa”

Julkaistu:

Sara Sieppi kertoo Idealistan blogissaan, että kuvien julkaisu sosiaaliseen mediaan käy työstä.
Juontaja ja missikaunotar Sara Sieppi raottaa uudessa Idealistan blogissaan salaisuuden verhoa siihen, miten tienaa rahaa somekuvillaan.

Sieppi painottaa, että kuvien julkaisu sosiaaliseen mediaan on hänelle työtä. Kuviin liittyy kuitenkin paljon muutakin.

– Ja ei, en saa jokaisesta duckface-selfiestä rahaa, vaan erilaisten firmojen kanssa käydään tarkasti läpi, mitä he tulevalta postaukseltaan haluavat. Se on suunnittelua, palavereja ja mietintää, mikä toimii ja mikä ei, hän kertoo blogissaan.

– Yhden kuvan taakse voi kätkeytyä monia tunteja työntekoa, vaikka se onkin vain yksi kuva siellä feedissä, kaunotar jatkaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Pelkistä somejulkaisuista Siepin tulot eivät muodostu. Hän kertoo lisäksi tekevänsä myös muun muassa tuote-esittelijän, tarjoilijan ja meikkaajan töitä.


Sara nousi ensimmäisen perintöprinsessan paikalta Miss Suomeksi vuonna 2011, kun Pia Pakarinen (nyk. Lamberg) ilmoitti luopuvansa kruunustaan. Hän kokee missikisat vain positiivisena asiana uransa kannalta.

– Mä voin rehellisesti sanoa, että niistä on ollut pelkästään hyötyä mulle itselleni. Tällä hetkellä esimerkiksi sosiaalinen media on iso osa työtäni ja ei siitä sellaista olisi tullut, ellen olisi saanut näkyvyyttä ja sitä kautta teitä ihania seuraajia, hän tuumaa.

Sieppi nähdään myös ensi viikolla alkavan Onnenpyörän juontajana yhdessä Jethro Rostedtin kanssa. Missikaunotar juonsi syksyllä myös Paratiisihotelli-tosi-tv-sarjaa.


Edit: Korjattu virhe kuvatekstissä ja otsikkoa muokattu. Sieppi ja Rostedt juontavat Onnenpyörää, eivät Napakymppiä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt