The Crown -sarjan päätähden avioliitto kariutui – aviomies kävi toistamiseen lähellä kuolemaa vain muutama kuukausi sitten - Viihde - Ilta-Sanomat

The Crown -sarjan päätähden avioliitto kariutui – aviomies kävi toistamiseen lähellä kuolemaa vain muutama kuukausi sitten

Näyttelijäpariskunta ilmoitti erostaan neljän avioliittovuoden jälkeen.

Claire Foy ja Stephen Campbell Mooren avioliitto kariutui 4 vuoden jälkeen.­

23.2.2018 10:32

Näyttelijät Claire Foy, 33, ja Stephen Campbell Moore, 38, ovat eronneet.

Foy tunnetaan parhaiten roolistaan kuningatar Elisabetina Netflixin megasuosioon nousseessa alkuperäissarjassa The Crownissa. Moore taas on näytellyt useissa elokuvissa, kuten esimerkiksi Johnny English –Uudestisyntynyt.

Foy ilmoitti neljä vuotta kestäneen avioliiton päättymisestä eilen torstai-iltana. Daily Mail -lehden mukaan Foy myönsi parin eronneen todellisuudessa jo aikaisemmin.

– Olemme eronneet jo jokin aika sitten. Jatkamme kuitenkin hyvinä ystävinä ja kunnioitamme toisiamme, Foy sanoo.

Yhteensä seitsemän vuotta kestänyt suhde alkoi, kun näyttelijät tapasivat toisensa Musta noita -elokuvan kuvauksissa vuonna 2011.

Ex-parilla on myös 2-vuotias tytär Ivy Rose.

Lähipiiristä kerrotaan, että Foy ja Moore halusivat pitää eron mahdollisimman sovinnaisena pienen tyttärensä vuoksi.

– Heidän eronsa tuli shokkina lähipiirille, mutta he ovat ihania ihmisiä ja pystyvät varmasti hoitamaan tämän kunnialla, lähipiiristä kerrotaan.

Foy nähtiin Berliinin filmifestivaalien punaisella matolla keskiviikkona edustamassa ilman sormustaan. Erosta huolimatta hän näytti hymyilevältä ja nautti tilaisuudesta täysin siemauksin.

Myös Foyn ex-mies Moore voi tällä hetkellä hyvin, vaikka hänellä on ollut viime aikoina suuria terveyshuolia.

Moore joutui vain muutama kuukausi sitten hengenvaaralliseen leikkaukseen, kun häneltä poistettiin aivoista kasvain. Foy on mitä ilmeisimmin tukenut ex-miestään uskollisesti myös viime leikkauksen aikana.

Claire Foy ja Stephen Campbell Mooren avioliitto kariutui 4 vuoden jälkeen.­

– Toinen leikkaus oli paljon vaarallisempi, sillä mahdollisia ongelmia oli paljon enemmän. Ajattelin, että tämäkö minut nyt tappaa, Moore kertoi tuntemuksiaan muutama kuukausi leikkauksen jälkeen.

Kyseessä oli jo toinen kerta vain viiden vuoden sisällä, kun Moore joutui hengenvaaralliseen leikkaukseen aivokasvaimen vuoksi.

Moore on selvinnyt kuitenkin voittajana leikkauksista ja voi toistaiseksi hyvin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?