Näin Mikko Leppilampi puhui erostaan ensimmäistä kertaa radio Suomipopilla – 8 vuoden suhde Maryam Razavin kanssa ohi - Viihde - Ilta-Sanomat

Näin Mikko Leppilampi puhui erostaan ensimmäistä kertaa radio Suomipopilla – 8 vuoden suhde Maryam Razavin kanssa ohi

Juontaja Mikko Leppilampi vieraili radio Suomipopilla kertomassa kuulumisiaan. Samalla hän kommentoi eroaan mallikaunotar Maryam Razavin kanssa.

22.2.2018 15:14

Juontaja Mikko Leppilammen ja huippumalli Maryam Razavin ero tuli julkisuuteen keskiviikkoiltana, kun Maryam kertoi tilanteesta itse Cosmopolitan-sivustolla bloginsa välityksellä.

– Elämäni muuttui täysin vuoden alussa, kun ymmärsin että ainoa oikea ratkaisu minulle oli lähteä, Maryam kirjoitti.

Hän lisäsi, että päätti kertoa asiasta omin toimin, koska halusi laittaa pisteen spekulaatioille. Pariskunta ei ole edustanut julkisuudessa suhteensa aikana yhdessä, eivätkä he ole aiemmin kertoneet suhteestaan julkisuudessa juuri mitään.

”Siihen on omat syynsä”

Leppilampi vieraili torstaina radio Suomipopin studioilla kertomassa kuulumisiaan juontaja Sami Kurosen haastattelussa. Samalla hän vastasi Kurosen kysymykseen hänen eroonsa liittyen.

– Kasvosi ovat lähestulkoon jokaisen lehden kannessa ja siellä lukee ero. Maryam kertoi asiasta jo blogissaan, Kuronen aloittaa vaikean aiheen.

– Mitä ajatuksia tämä herättää? Kuronen kysyy Leppilammelta.

Kuvassa Nelosen Huippumalli haussa -ohjelmaa vuonna 2016 juontanut mallikaunotar Maryam Razavi.­

Maryam ja Mikko Leppilampi ehtivät seurustella kahdeksan vuoden ajan.

– Minulla on ollut aina se selkeä linja, että en puhu henkilökohtaisista asioista. Mutta toisaalta, miksei asioita voi käsitellä siinä missä kaikkea muutakin, Leppilampi sanoo.

– Tyydyn vastaamaan, että tällaisen asiat ovat niin moniselitteisiä, että ne eivät tapahdu hetkessä. Siihen on omat syynsä, Leppilampi sanoo hiljaa.

– Syyt sikseen, mutta miten sinä voit? Kuronen kysyy ystävällisesti.

– Voin hyvin. Ei ole mitään draamaa. Nyt mulla on sellainen vaihe... Onko se hyvä vai huono... Tykkään keskittyä töihin, mulla on siihen selkeä palo. Siihen menee se aika. Joku lehti on kääntymässä, Leppilampi selittää hiljaisella äänellä.

  • Katso haastattelu yllä olevalta videolta.

Juontaja, näyttelijä Mikko Leppilampi Jussi-ehdokkaiden julkistamistilaisuudessa Helsingissä 1. helmikuuta 2018.­

Aloitti hiljattain kuntokuurin

Leppilampi on yksi Suomen tunnetuimpia tv-juontajia. Hän nousi julkisuuteen 2000-luvun alussa. Hän on juontanut muun muassa Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaa ja Tähdet, tähdet -musiikkikisaa.

Viime aikoina Leppilampi urheillut paljon ja hän onkin kertonut Instagramissa tavoittelevansa lihaksikkaampaa ja hoikempaa vartaloa. Hiljattain hän kertoi laihtuneensa kuuden kuukauden aikana kuusi kiloa.

– 6kk uutta elämäntapaa takana, ihan normaalii hissiliikettä tottakai on ollu pitkin matkaa, mut silti turhaa painoo lähteny 6kg, rasvat on InBody-mittauksen perusteella kohillaan ja se pääasia: Oon pukukoossa 50! Leppilampi kirjoitti sunnuntaina somessa hyväntuulisena.

Radio Suomipop ja IS kuuluvat molemmat Sanoma-konserniin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?