Viihde

Tv-juontaja tulistui junan ykkösluokassa matkustaessaan – konduktöörin käsky sai raivon valtaan: ”Minut nolattiin muiden edessä”

Julkaistu:

Tv-juontaja ja muotiasiantuntija Gok Wan kummastelee konduktööriltä saamiaan nuhteluja sosiaalisessa mediassa.
Brittiläinen tv-persoona Gok Wan avautuu kärkkäästi Twitter-sivullaan junamatkastaan, joka sai ikävän käänteen Wanin ryhdyttyä oma-aloitteisesti siivoamaan istumapaikkaansa.

Wan kertoo matkustaneensa Leedsistä Lontooseen junan ykkösluokassa ja nauttineensa matkan aikana kahvia ja pientä purtavaa. Wan oli syötyään kasannut lautaset ja kupit siistiin pinoon pöydälle, mutta sai yllätyksekseen asiasta nuhtelut konduktööriltä.

– Ok! Minua juuri nuhdeltiin siitä, että siivosin pöytäni. Yritin vain auttaa... Jestas, Wan kirjoitti Twitterissä ja julkaisi kuvan siivotusta pöydästään.
Wan kirjoittaa suhtautuneensa asiaan ensin huumorilla, mutta juontaja tulistui kun häntä toistamiseen kiellettiin siistimästä pöytäänsä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Tapahtuneesta hämmästynyt Wan lähetti Twitterissä kipakat terveiset Virgin Trainsille ja sanoo olevansa pöyristynyt saamastaan asiakaspalvelusta.

Juontaja kirjoittaa henkilökunnan nolanneen hänet muiden matkustajien edessä ja nöyryyttäneen häntä.

– Minua inhottaa junassa saamani asiakaspalvelu. Minut nolattiin muiden asiakkaiden edessä vain sen takia, että siivosin pöytäni. Tämä ei ole vitsi. Sanoin henkilökunnalle, ettei paikan siivoaminen ole mikään iso juttu ja haluan vain oman pöytäni olevan siisti. Minulle sanottiin, että muista istuvasi ykkösluokassa, Wan äimistelee.


Juontajan kirjoitus on herättänyt paljon keskustelua sosiaalisessa mediassa, jossa kummastellaan onko matkustajien kiellettyä siivota omat ruoantähteensä junassa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Wanille huomautuksen antaneelle konduktöörille sataa myös sympatiaa sosiaalisessa mediassa, sillä monet huomauttavat juontajan voineen aiheuttaa siivousyrityksellään lisätöitä junan siivoajille.

– Ruoantähteitä ja muita roskia ei saisi kasata kahvikuppiin, fanit ohjeistavat Twitterissä Wania.

Virgin Trains lähestyi Wania Twitterissä ja pyysi tätä olemaan yhteydessä asiakaspalveluun asian selvittämiseksi. Wan ei kuitenkaan ollut halukas keskustelemaan tapahtuneesta yhtään enempää.

– Olen kertonut mitä tapahtui. Olen nyt jumissa tässä junassa puolen tunnin ajan vihaisena ja nöyryytettynä. Onneksi olen sitkeää tekoa. Ajatella, miltä jostakin ujosta ihmisestä tämä nöyryytys olisi tuntunut, Wan puhisee Twitterissä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt