38-vuotias Eveliina ei käynyt uimahallissa 10 vuoteen, kunnes kiusallinen ongelma ratkesi – ”Joitain asioita ei voi korjata muulla kuin kirurgin veitsellä” - Viihde - Ilta-Sanomat

38-vuotias Eveliina ei käynyt uimahallissa 10 vuoteen, kunnes kiusallinen ongelma ratkesi – ”Joitain asioita ei voi korjata muulla kuin kirurgin veitsellä”

Eveliina on tyytyväinen siihen, että säästi rahat vatsan kiristysleikkaukseen ja rintojenkohotusleikkaukseen.

Eveliinalle on tehty seitsemän kauneusleikkausta.

21.2.2018 13:49

Helsinkiläinen Eveliina Ylönen, 38, on käynyt useissa kauneusleikkauksissa ja maksanut niistä yhteensä yli 12 000 euroa. Eveliina halusi korjata kehoaan, koska tyytymättömyys omaan vartaloon vaikeutti hänen jokapäiväistä elämäänsä.

Eveliina Ylönen on kertonut kokemuksistaan FitFashion-sivuston suositussa blogissaan ja aiemmin myös IS:n haastattelussa.

Nyt viimeisimmästä leikkauksesta on viisi vuotta aikaa. Hän arvioi, että on kaikkiin muihin leikkauksiinsa tyytyväinen, paitsi käsivarsien kiristysleikkaukseen, josta aiheutui hänelle jälkikomplikaatioita.

– Vatsan kiristysleikkaus oli tärkein ja onnistunein leikkaukseni. Se on esteettisesti hyvin onnistunut leikkaus. Olen siihen tosi tyytyväinen.

– Rintojen kohotukseeni olen myös tyytyväinen.

Häneltä löytyy myös negatiivinen kokemus kauneuskirurgiasta: vuonna 2013 toteutettu käsivarsien kiristysleikkaus aiheutti hänelle jälkikomplikaatioita, eikä lopputuloskaan ollut siksi onnistunut.

– Sitä olisi pitänyt miettiä enemmän, että kannattaako se tehdä, hän sanoo.

Käytetty rahasumma ei vaivaa Eveliinaa lainkaan. Hän säästi rahat leikkaukseen palkastaan kohtuullisen pienellä vaivalla, vaikka ei ole suurituloinen.

– Ylimääräisestä nahasta ei pääse eroon ilman kiristysleikkausta. Ihminen voi aina laihtua tai hankkia lihaksia, mutta joitain asioita ei voi korjata muulla kuin kirurgin veitsellä, hän pohtii.

– Aiemmin minua häiritsi se, millaiset rintani olivat ennen korjausleikkausta. Ne näyttivät 70-vuotiaan mummon rinnoilta.

Eveliina on luopunut pahimmista ulkonäköpaineista, mutta korostaa sitä, että aiemmat ongelmat aiheuttivat hänen arkielämäänsä paljon stressiä ja ahdistusta.

– En käynyt kymmeneen vuoteen ollenkaan uimahallissa, koska ne asiat häiritsivät minua vartalossani. Eikä puhettakaan, että olisin mennyt mihinkään rannalle. Ja tietysti se vaikutti myös vaatevalintoihin.

Nykyään hän ei enää suhtaudu itseensä tai ulkonäköönsä yhtä kriittisesti kuin aiemmin.

– Mielestäni itsensä pitää hyväksyä sellaisena kuin on, mutta ei ole väärin, jos omassa vartalossa on jotain suunnattoman häiritsevää ja sen haluaa korjata.

– Se voi vaikuttaa vaikka siihenkin, miten suhtautuu vaikkapa seksuaalisuuteen. Tiedän ihmisiä, jotka harrastavat seksiä vain yöpaita päällä. Silloin se rajoittaa elämää tosi paljon ja asian korjaamista voi olla hyvä miettiä, Eveliina selittää.

  • Juttu on osa IS:n juttusarjaa, jossa käsitellään kauneusleikkausbuumia ja sen rantautumista Suomeen. Kerroimme aiemmin jyväskyläläisestä Amanda Aholasta, joka haluaa näyttää elävältä seksinukelta, sekä suomalaiskirurgista, joka ei kannusta ketään XL-implanttien ottamiseen. Lue jutut täältä ja täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?