Putous-tähti Pilvi Hämäläisellä hämmentävä yö: suklaa sängyssä aiheutti koomisen ongelman – ”Yhtä menestystarinaa tää elo” - Viihde - Ilta-Sanomat

Putous-tähti Pilvi Hämäläisellä hämmentävä yö: suklaa sängyssä aiheutti koomisen ongelman – ”Yhtä menestystarinaa tää elo”

Näyttelijä Pilvi Hämäläinen esittelee erikoista herätystään 13 000 Instagram-seuraajalleen.

Selkään liimautunut suklaalevy herätti Pilvi Hämäläisen.­

20.2.2018 12:31

Putous-tähti Pilvi Hämäläinen jakoi Instagram-tilillään hämmentävän yöllisen kokemuksensa. Näyttelijä julkaisi suositulla tilillään kuvan, jossa komeilee osittain sulanut ja mustaan vaatteeseen kiinni liimautunut suklaalevy. Kuvatekstissä Hämäläinen kertoo yöllisestä erikoisesta herätyksestään.

– Viime yö oli ihana. Havahduin keskellä yötä siihen, kun avonainen suklaalevy oli liimautunut selkääni. On tää yhtä menestystarinaa tää elo, hän vitsailee.

Hämäläisen julkaisema kuva on saanut näyttelijän seuraajilta hilpeän vastaanoton.

– Miten meni niinku noin omasta mielestä, eräs nainen kyselee nauravien hymiöiden kera.

– Meni lakanat vaihtoon ja hyvä suklaa hukkaan, harmittelee toinen.

– Voi sen suklaanaamion noinkin tehdä, toteaa kolmas.

Osa kommentoijista myös samaistuu Hämäläisen epäonniseen yöhön.

– Mun sielunystävä on löytyny! Vaan mulle vois käydä noin. Ihana Pilvi!

– Ihan samalla tavalla käynyt joskus.

Putouksessa koettiin tällä kaudella yllätyspudotus, kun viime vuonna Aina Inkeri Ankeisella sketsihahmokisan voittaneen Hämäläisen hahmo äänestettiin ensimmäisenä pois kisasta. Usein eronnut ja omasta mielestään vahva Tuija Eronen ei uponnut katsojiin, ja joutuikin jättämään sketsihahmokisan ohjelman toisessa jaksossa.

Hämäläinen kertoi IS:lle aiemmin, että hahmon luominen oli tänä vuonna huomattavasti haastavampaa kuin edellisellä kerralla.

– Viime vuonna hahmo tuli itsestään ja vaan pulpahti esiin. Tänä vuonna se on ollut todella paljon hankalampaa. Olen älyllistänyt sitä liikaa, ja lopulta valitsin sen, mikä minua kosketti eniten, hän totesi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?