Selviytyjistä ulos juoniteltu Noora Karma bikineissä – paljastaa kuvauksissa riutuneen kroppansa: ”Luisevana, likaisena ja haisevana”

rac

Julkaistu:

selviytyjät
Mentalisti Noora Karma esittelee Selviytyjät-kisan rankkojen kuvausten vaikutuksia kehoonsa paljonpuhuvalla kuvalla.
Selviytyjät Suomi -kisassa nähtiin sunnuntaina yllättävä pudotus, kun mentalisti Noora Karma juoniteltiin ulos kisasta.

Ensimmäinen viikko viidakossa oli kilpailijoille äärimmäisen rankka ja monet kilpailijat valittivat uupumusta ja nälkää.

Noora Karma julkaisi Instagramissa paljonpuhuvan otoksen kuvausten rankkuudesta ja sen vaikutuksista kisailijoiden kehoon.

– Rankan reissun jälkeen resortissa. Luisevana, likaisena & haisevana, hän kirjoittaa.
Kuvassa mentalisti poseeraa mustissa bikineissä. Hän kirjoittaa laihtuneensa noin viisi kiloa kuvausten aikana.

  • Jutun videolla Noora Karma ja Sara Chafak puivat väsymystä ja nälkää viidakossa.
Aikaisemmin kisasta toisena pudotettu Jekku Berglund julkaisi samankaltaisen kuvan Instagramissa, jonka yhteydessä hän kertoi kiloja karisseen viidakossa roimasti.

– Normisti en jakais tällästä kuvaa someen. Mutta, nyt ajattelin vähä paljastaa Selviytyjät Suomi -kulisseista, kun niin paljon tullut kyselyitä ja moni asia kiinnostaa Eniten kysytty, paljonko laihduit? hän kirjoitti.
Hän kertoi Instagramissa ottaneensa kuvan ensimmäisenä aamuna sen jälkeen, kun hänet äänestettiin äänin 4–3 ulos heimoneuvostossa.

– Kiloja tippui 7 kg, kuuden päivän aikana. Se kertoo, miten kova kulutus oli. Voitte vaan kuvitella miltä voittaja tulee näyttämään.

Berglund kertoi myös, että Selviytyjät-kisaajia oli kielletty laihduttamasta ennen ohjelman kuvauksia.

– Meitä kiellettiin laihduttamasta ennen lähtöä. Itse valmistauduin lisäämällä ruokavalioon enemmän hiilareita. Kroppa oli hapoilla pienistäkin ponnisteluista ja jo kuuden päivän jälkeen olo oli aika hakattu.

– Normisti en jakaisi tällaista kuvaa someen, hän kirjoitti.

Kimmo Vehviläinen puolestaan kertoi maanantaina Radio Aallolla Selviytyjät-kilpailijoiden arjesta saarella ja kuvaili saatavilla olleen ruoan koostuneen satunnaisista hedelmistä, riisistä, jauhoista ja vedestä.

– Meillä oli riisiä, vehnäjauhoja ja merivettä. Viidakossa oli banaaneja, jotka maistui aivan perunalle. Pari ananasta löydettiin ja kookospähkinöitä. Jos lähdettiin kisaan, ja oli niin nälkä, ettei jaksettu kävellä, niin James vuoli kookospähkinästä lastuja ja jakoi kilpailijoille. Sai pikkusen energiaa, Vehviläinen kuvaili Radio Aallolla.
  • Katso alla olevalta videolta kun Kimmo Vehviläinen esittelee Radio Aallon studiossa viidakossa käyttämiään ruokailuvälineitä:


Selviytyjät Suomi sunnuntaisin klo 20.30 Nelosella. Sekä Ilta-Sanomat että Nelonen kuuluvat Sanoma-konserniin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt