Jättiyllätys Selviytyjät Suomi -ohjelmassa: Noora Karma ulos kisasta – kilpailija paljasti IS:lle, miten juonittelu tapahtui

rac

Julkaistu:

selviytyjät
Noora Karma tippui pois Selviytyjistä. Juhana Helmenkalastaja kertoi IS:lle puhelimitse, miten Noora juoniteltiin kisasta ulos.
Selviytyjät Suomi -ohjelmassa putosi tänään pois kolmas kilpailija. Jaksossa Sabitan-heimon onni kääntyi ja he joutuivat ensimmäistä kertaa heimoneuvostoon.

Jakso päättyi todelliseen jättiyllätykseen, kun mentalisti Noora Karma putosi kisasta pois. Karman ilme oli vähintäänkin yllättynyt tippumisen hetkellä.

– Tämä on myös sellainen persoonajoustoskaba, Mariko kuvaili heimoneuvoston istunnossa ennen äänestystä.

Karma oli itse äänestänyt heimoneuvostossa Juhana Helmenkalastajaa, joka kuin ihmeen kaupalla olikin pelastunut äänestyksessä muiden kuin Noora Karman ja Katja Ståhlin ääniltä.

Näin Helmenkalastaja vältti äänet

Helmenkalastaja kertoi IS:n haastattelussa, mitä leirissä tapahtui ennen heimoneuvostoa.

– Provosoin Nooraa ja sain hänet suuttumaan minuun, kun juttelimme kahdestaan. Sen jälkeen Noora yritti saada kaikki äänestämään minua, koska ärsytin häntä.

– Sain vakuutettua muut siitä, että Noora voi tehdä täällä leirissä ihan mitä haluaa, jos emme pääse hänestä eroon, Helmenkalastaja selitti IS:lle puhelimitse.

Helmenkalastajalle kävi Selviytyjien alussa onnettomuus, kun hänen kätensä murtui eräässä kilpailussa. Hän päätti tietoisesti olla kertomatta vammastaan kenellekään leirissä.

– Mietin, että kerronko tästä kenellekään, että onko se pelini kannalta hyvä vai huono juttu. Päätin olla kertomatta, Helmenkalastaja paljasti.

Janni Hussi on lukijoiden suosikkikisaaja


Selviytyjistä on tähän mennessä äänestetty pois kolme julkkiskilpailijaa: sulkapalloilija Ville Lång, somepersoona Jekku Berglund sekä nyt Noora Karma.

Kisassa jatkavat tämän jälkeen Kalle Palander, Musta Barbaari, Janni Hussi, Katja Ståhl, Kai Vaine, Cristal Snow, Helena Ahti-Hallberg, Ilari Sahamies, Kimmo Vehviläinen, Juhana Helmenkalastaja, Mariko Pajalahti, Sampo Kaulanen sekä Sara Chafak. Selviytyjien pääpalkintona on 30 000 euroa.

IS:n lukijat äänestivät tästä linkistä löytyvän jutun takana omia suosikkipelaajiaan. Katsojien suosikkeja ovat äänestyksen mukaan Sampo Kaulanen (15 prosenttia äänistä), Sara Chafak (12 prosenttia äänistä), Janni Hussi (18 prosenttia äänistä) sekä Musta Barbaari (14 prosenttia äänistä).

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt