Katsojat hämmentyivät: Selviytyjät Suomi -kisailija kätki koskemattomuusamuletin varmaan paikkaan – juontaja selvensi sääntöjä Twitterissä

Julkaistu:

selviytyjät suomi
Katsojat saivat kokea jymy-yllätyksen, kun Selviytyjät Suomi -ohjelman kilpailija paljasti kätkeneensä koskemattomuusamuletin alushousujensa sisään. Varo juonipaljastuksia!
Selviytyjät Suomi -ohjelman toisessa ja tänään televisioon ilmestyneessä kolmannessa jaksossa kilpailijat etsivät viidakosta niin kutsuttua koskemattomuusamulettia. Amuletin ideana on, että sen löytänyt kilpailija voi haluamallaan hetkellä käyttää sitä heimoneuvostossa eliminoimaan häntä vastaan kirjoitetut äänet ja näin pelastua putoamasta kilpailusta.

Selviytyjissä paljastui, että molemmissa heimoissa onnekkaat kilpailijat ovat jo löytäneet koskemattomuusamuletit. Sabitan-heimosta amuletin löysi Sara Chafak, kun taas Tugawe-heimosta sen nappasi Sampo Kaulanen.
Katsojat häkeltyivät toden teolla, kun Sampo paljasti kameroille, missä hän säilyttää amulettiaan: Nimittäin tukevasti alushousujensa sisällä.
Kun keskustelu koskemattomuusamulettiaiheesta heräsi Twitterissä, eräs katsoja kysyi viestipalvelussa hyvän kysymyksen: Voiko amuletin varastaa toiselta kilpailijalta?

Juontaja Juuso Mäkilähde näki kysymyksen ja vastasi siihen Twitterissä. Mäkilähde totesi jämäkästi, että amuletin varastaminen on säännöissä kiellettyä.
Mäkilähde vitsaili mukana myös siitä, että hän joutuisi ottamaan vastaan Kaulasen pöksyissä muhineen koskemattomuusamuletin, jos hän jossain vaiheessa käyttäisi sitä.

– Mulkutettujen amulettien käsittely käytiin läpi survivorjuontaja-koulutuksessa. Eli ei hätää! Mäkilähde vitsaili.

Selviytyjät Suomi -sarjasta ovat pudonneet tähän mennessä pois somepersoona Jekku Berglund sekä sulkapalloilija Ville Lång.

30 000 euron suuruisesta palkintopotista kilpailevat edelleen Kalle Palander, Musta Barbaari, Janni Hussi, Katja Ståhl, Kai Vaine, Cristal Snow, tanssinopettaja Helena Ahti-Hallberg, Ilari Sahamies, Kimmo Vehviläinen, Juhana Helmenkalastaja, Noora Karma, Mariko Pajalahti, Sampo Kaulanen sekä Sara Chafak.

Ota kantaa

Kuka on suosikkisi Selviytyjissä?

Kalle Palander 11% Musta Barbaari 14% Janni Hussi 17% Katja Ståhl 3% Kai Vaine 5% Cristal Snow 5% Helena Ahti-Hallberg 3% Ilari Sahamies 3% Kimmo Vehviläinen 5% Juhana Helmenkalastaja 1% Noora Karma 1% Mariko Pajalahti 1% Sampo Kaulanen 18% Sara Chafak 12%
Ääniä yhteensä 33779

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt