Putous-tähti Ernest Lawson julkaisi herttaisen kuvan lähes 30 vuoden takaa – poseerasi yhdessä Saara Aallon kanssa jo vuonna 1989 - Viihde - Ilta-Sanomat

Putous-tähti Ernest Lawson julkaisi herttaisen kuvan lähes 30 vuoden takaa – poseerasi yhdessä Saara Aallon kanssa jo vuonna 1989

Saara Aalto ja Ernest Lawson ovat olleet pieninä samassa päivähoidossa.

Ernest ja Saara ovat tuttuja vanhoilta kotikulmiltaan.­

18.2.2018 11:36

Lauantai-iltana MTV:n suosikkiohjelmassa Putouksessa nähtiin pitkä liuta vierailevia artisteja.

Ernest Lawsonin esittämä Ansa Kynttilä piti omaa kuvitteellista laulukilpailua Ansa Factoria ja ohjelmaan osallistuivat Katri Helena, Laura Voutilainen ja Kasmir, jotka saivat kylmää kyytiä ilkeilevältä opettajalta. Tuomaristossa istuivat Ansan lisäksi Michael Monroe ja Saara Aalto.

Sunnuntaina Lawson julkaisi Instagram-tilillään kuvaparin, joissa molemmissa otoksissa hän esiintyy yhdessä Saara Aallon kanssa. Toinen kuva on otettu lauantai-iltana Putouksen kulisseissa ja toinen vuonna 1989 Oulunsalossa sijaitsevassa päivähoitopaikassa.

– Fun fact: Minä ja Saara Aalto ollaan kotoisin samalta pieneltä paikkakunnalta. Oltiin lapsina mm. samassa päivähoidossa. Paljon on aikaa kulunut ja Saaran upeaa menestystarinaa on saanut seurata koko Suomi, Lawson kirjoittaa Oulunsaloon viitaten.

– Eilen nähtiin toisemme ekaa kertaa pariinkymmeneen vuoteen ja päätettiin ottaa päivitetty versio vanhasta valokuvasta. Ei olla muututtu yhtään, mies jatkaa nauruhymiöiden kera.

Kaksikko on kyllä tunnistettavissa ylemmästä kuvasta, jos vain osaa katsoa tarkkaan. Kuva onkin kerännyt lyhyessä ajassa jo paljon tykkäyksiä ja kehuja.

– Söpöliinit, kuuluu useampi kommentti.

– Ympäri mennään yhteen tullaan, eräs kommentoija puolestaan tokaisee.

Saara Aalto toimii tällä hetkellä X Factor Suomen tuomarina ja edustaa Suomea toukokuussa kisattavissa euroviisuissa. Ernest Lawson puolestaan tähdittää mm. Putousta ja kotona hän hoitaa joulukuussa syntynyttä pienokaistaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?