Jennifer Anistonin ja Justin Theroux’n kohuerosta tihkui kiusallista lisätietoa lähipiiristä – ”Liian monet tajusivat, mitä on tekeillä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Jennifer Anistonin ja Justin Theroux’n kohuerosta tihkui kiusallista lisätietoa lähipiiristä – ”Liian monet tajusivat, mitä on tekeillä”

Jennifer Anistonin ja Justin Theroux’n erosta tihkuu uutta tietoa lähipiiristä.

17.2.2018 18:55

Näyttelijäpariskunta Jennifer Aniston, 49, ja Justin Theroux, 46, kertoivat erostaan viime torstaina Anistonin tiedottajan kautta. He kertoivat tiedotteessa eronneensa viime vuoden lopulla sulassa sovussa ja hyvinä ystävinä.

Ero tuli monille yllätyksenä, sillä varsinkin Aniston on vaikuttanut suhteessa todella onnelliselta ja on kehunut ex-pariskunnan yhteistä elämää monta kertaa haastatteluissa.

Erouutisen jälkeen julkisuuteen on tihkunut huhupuheita siitä, mikä eron takana voisi mahdollisesti olla. Väitteiden mukaan Theroux eli suhteen loppuajat New Yorkissa juhlien ja hulinoiden ja ystäviä tapaillen, kun taas Aniston vietti sillä aikaa hyvin rauhallista kotielämää Los Angelesissa, kuluttaen päivänsä joogan ja koirien ulkoiluttamisen parissa.

Vielä viime vuoden huhtikuussa pariskunta poseerasi yhdessä kuvaajille seurapiiritilaisuudessa. Huhujen mukaan Theroux nauttii edelleen suuresti seurapiirielämästä, kun taas Aniston haluaisi mieluummin rauhoittua kotioloissa.­

The Sun haastatteli aiheeseen liittyen Theroux’n ja Anistonin lähipiiriin kuuluvaa ystävää, joka valaisi, että Theroux on juhlinut jo pitkään New Yorkin yöelämässä ”kuin sinkkumies”.

– Totuus on, että hän on juhlinut eri ihmisten kanssa New Yorkissa jo jonkin aikaa, eikä olisi voinut vaikuttaa vähempää naimisissa olevalta mieheltä, anonyymi haastateltava paukautti.

– Hän on kertonut ihmisille olevansa sinkku sillä aikaa, kun Jennifer oli kotonaan joogaamassa ja elämässä hiljaiseloa.

Haastateltava väitti myös, että Jennifer ja Justin halusivat julkaista erostaan äkkiä tiedotteen siksi, että ”liian monet alkoivat tajuta, mitä oikein on tekeillä”. Theroux viihtyy lähteen mukaan erityisen hyvin taidepiireissä, kun taas Aniston ei ole kovin kiinnostunut taidemaailmasta.

– Hän (Theroux) on erikoinen tyyppi, jolla on hyvin monipuolisia mielenkiinnon kohteita.

– Tosiasia on, että Jen ei vain sopinut siihen joukkoon. Hän on ”kotityttö”, joka tykkää kotoisista illoista ystävien kanssa kotioloissa. Justin haluaa jotain särmikästä ja erilaista, lähde kuvaili.

Amerikkalaislehdissä on myös arvuuteltu, että Theroux’n läheinen ystävyys Naomi Wattsin kanssa olisi ollut liikaa Anistonille. Vuosi sitten tammikuussa Watts ja Theroux kuvattiin halailemassa läheisissä merkeissä.

Metro-lehti kirjoittaa, että vaikka Wattsin ja Theroux’n välillä ei sinänsä olisi mitään ystävyyttä kummempaa, juhlissa otettu paparazzikuva kertoo paljon Theroux’n tavasta juhlia ja pitää yllä ”suhteitaan”.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?