Ellen DeGeneres vitsaili Jennifer Anistonin avioliitosta vain päiviä ennen erouutista – Frendit-tähti ohitti heiton yhdellä sanalla - Viihde - Ilta-Sanomat

Ellen DeGeneres vitsaili Jennifer Anistonin avioliitosta vain päiviä ennen erouutista – Frendit-tähti ohitti heiton yhdellä sanalla

Jennifer Aniston ja Justin Theroux tiedottivat vastikään erostaan, joka tuli yllätyksenä monelle.

17.2.2018 14:37

Talk show -juontaja Ellen DeGeneres täytti taannoin 60 vuotta ja merkkipäivän kunniaksi useita kuuluisuuksia vieraili tämän ohjelmassa. Yksi vierailijoista oli näyttelijä Jennifer Aniston, jonka avioero on järkyttänyt viihdemaailmassa.

DeGeneres haastatteli Anistonia 9. helmikuuta. Kaksikko jutteli Anistonin suosiosta hittisarja Frendien aikaan. DeGeneres kertoi Daily Mailin mukaan, kuinka monet naisetkin olivat tuolloin ihastuneita näyttelijään. Aniston ihmetteli, miten olisi voinut tietää siitä, että hänestä oltiin kiinnostuneita.

– No se ei tietenkään ole itsestäänselvää. Se olisi kammottavaa, jos vain katsoisit jotain mittaillen, DeGeneres vastasi.

– En tiedä miten se toimii, Aniston vastasi.

– En tiedä, se on vain flirttailua tai sellaista. Mutta olen varma, että tytöt olivat ihastuneita sinuun. No, nyt on liian myöhäistä! DeGeneres jatkoi.

– Niin, Aniston vastasi lyhyesti.

Jennifer Anistonin ja Justin Theroux’ta pidettiin yhtenä Hollywoodin unelmapareista.­

Aniston ja ex-puoliso Justin Theroux kertoivat perjantaina eronneensa jo viime vuonna.

– Olemme päättäneet julkistaa eromme, sillä haluamme vähentää käynnissä olevaa spekulaatiota aiheesta, pariskunta aloitti tiedotteensa, jonka he julkaisivat Anistonin pitkäaikaisen tiedottajan Stephen Huvanen kautta.

– Päätös oli yhteinen ja tehty rakkaudella viime vuoden lopussa. Olemme toinen toistemme parhaat ystävät ja olemme päättäneet erota pariskuntana ja jatkaa tätä paljon vaalimaamme ystävyyssuhdetta.

Pari kertoi eroavansa hyvissä väleissä.

– Ennen kaikkea olemme hyvin päättäväisiä sen suhteen, että ylläpidämme välistämme syvää kunnioitusta ja rakkautta, jota tunnemme toisiamme kohtaan.

Vaikka pariskunta edusti suhteensa loppuaikoina vain vähän yhdessä, ero tuli monelle yllätyksenä. Viimeksi Anistonin syntymäpäivänä aiemmin helmikuussa People-lehdelle puhunut lähde kertoi pariskunnan avio-onnen kukoistavan.

–  He ovat selvittäneet elämäntavan, joka sopii heille, lähde kertoi.

– Jenniferin elämä Justinin kanssa on upeaa.

Jennifer Aniston erosi jo viime vuonna.­

Aniston itse ylisti avioliittoaan tämän vuoden puolella ilmestyneessä Architectural Digest -lehdessä. Pitkä artikkeli oli tehty ex-pariskunnan yhteisessä kodissa Los Angelesissa. Jutussa esiteltiin kodin sisustusta ja arkkitehtuuria.

– Kun katson kotonani ympärilleni ja näen mieheni ja koiramme, en haluaisi olla missään muualla.

Aniston ja Theroux kuvattiin viimeisen kerran yhdessä tammikuun alussa, kun he juhlistivat vuodenvaihdetta Meksikossa yhteisten ystävien kanssa. He ehtivät olla yhdessä vajaat seitsemän vuotta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?