Mikä rikkoi satumaisen julkkisliiton? Jennifer Anistonin surullinen tarina – aivan äskettäin sanottu lausahdus ällistyttää nykytiedon valossa suuresti - Viihde - Ilta-Sanomat

Mikä rikkoi satumaisen julkkisliiton? Jennifer Anistonin surullinen tarina – aivan äskettäin sanottu lausahdus ällistyttää nykytiedon valossa suuresti

Hollywoodin rakastettu pariskunta, näyttelijät Jennifer Aniston ja Justin Theroux kertoivat erostaan torstaina. Aniston ylisti liittoa kuitenkin vielä aivan hiljattain haastattelussa.

16.2.2018 11:46

Näyttelijät Jennifer Aniston, 49, ja Justin Theroux, 46, kertoivat eroavansa torstai-iltana paikallista aikaa. Pariskunta ehti olla yhdessä seitsemän vuotta ja naimisissa kaksi ja puoli vuotta.

– Olemme päättäneet julkistaa eromme, sillä haluamme vähentää käynnissä olevaa spekulaatiota aiheesta, pariskunta aloitti tiedotteensa, jonka he julkaisivat Anistonin pitkäaikaisen tiedottajan Stephen Huvanen kautta.

– Päätös oli yhteinen ja tehty rakkaudella viime vuoden lopussa. Olemme toinen toistemme parhaat ystävät ja olemme päättäneet erota pariskuntana ja jatkaa tätä paljon vaalimaamme ystävyyssuhdetta.

– Normaalisti tekisimme tämän yksityisesti, mutta ymmärrämme, että juoruteollisuus ei voi vastustaa mahdollisuutta spekuloida ja tutkia tätä asiaa. Siksi halusimme kertoa asian suoraan. Kaikki meistä painettu materiaali joka ei ole suoraan meistä lähtöihin, on jonkun muun fiktiivistä narratiivia.

– Ennen kaikkea olemme hyvin päättäväisiä sen suhteen, että ylläpidämme välistämme syvää kunnioitusta ja rakkautta, jota tunnemme toisiamme kohtaan.

Anistonin lausunto hämmentää

Aniston ja Theroux kävivät paljon ulkona yhdessä ja paparazzit ikuistivat heidät yleensä yhdessä todella hyväntuulisina ja onnellisen oloisina.­

Pariskunta omisti yhdessä yli 21 miljoonaa dollaria maksaneen luksusasunnon Los Angelesissa.

Todella hämmästyttävästi Aniston ylisti avioliittoaan tämän vuoden puolella ilmestyneessä, Architectural Digest -lehden haastattelussa. Pitkä artikkeli oli tehty ex-pariskunnan yhteisessä Los Angelesin -kodissa. Jutussa esiteltiin kodin sisustusta ja designia.

– Kun katson kotonani ympärilleni ja näen mieheni ja koiramme, en haluaisi olla missään muualla, Aniston sanoi haastattelussa.

People-lehti kertoo, että vaikka pariskunta erosi jo viime vuoden lopulla, heidän ystävyyttään todistaa se tosiasia, että he juhlivat erosta huolimatta uuttavuotta Meksikossa yhteisten ystäviensä seurassa yhdessä.

Vuosi sitten suhteen ongelmista ei ollut tietoakaan.­

Aniston ja Theroux olivatkin hyvin rakastettu ja pidetty Hollywood-pariskunta: he edustivat usein hyväntuulisen ja rakastavan oloisena yhdessä edustustilaisuuksissa. Esimerkiksi viime vuoden huhtikuussa hymyilevä pariskunta edusti Louis Vuittonin tilaisuudessa samanlaisissa nahka-asuissa rinnakkain. He koskettelivat toisiaan hellästi kuvaajien edessä. Suhteen ongelmista ei ollut tuolloin merkkiäkään.

Paljon epäonnea rakkaudessa

Jennifer Anistonin epäonninen rakkauselämä ihmetyttää ja surettaa monia tähden faneja. Hänellä on ollut monia unelmaliitoiksi kuvailtuja pidempiä suhteita, jotka ovat kuitenkin syystä tai toisesta karahtaneet yllättäen karille.

Jennifer Anistonin ja Brad Pittin liittoa ylistettiin unelmaliitoksi. Eron aikaan juorut olivat rumia: Julkisuudessa väitettiin Pittin pettäneen Anistonia Angelina Jolien kanssa.­

Aniston ja Brad Pitt alkoivat seurustella 90-luvun lopussa ja heidän suhteensa oli tuohon aikaan runsaasti tapetilla mediassa. Pari meni hulppein häämenoin naimisiin vuonna 2000, ja suhdetta ylistettiin Hollywoodin onnistuneimmaksi. Ero tuli kuitenkin vuonna 2005, ja Bradin huhuttiin pettäneen Anistonia seuraavan vaimonsa, näyttelijä Angelina Jolien kanssa Mr. and Mrs Smith -elokuvan kulisseissa.

Avioeron jälkeen Aniston tapaili vuoden ajan näyttelijä Vince Vaughnia ja sen jälkeen muusikko John Mayeria vuosina 2008–2009.

Justin Theroux’n Aniston tapasi ensimmäisen kerran töiden kautta jo vuonna 2007. Silloin rakkaus ei vielä roihahtanut, vaan Jennifer piti Therouxia ”vähän synkkänä tyyppinä”.Vuonna 2010 pariskunta näytteli vastanäyttelijöinä Wanderlust-elokuvassa. Kipinät singahtelivat ja he alkoivat seurustella. Kihlat solmittiin vain vuosi seurustelun alkamisen jälkeen. Häitä juhlittiin vuonna 2015 kolme vuotta kestäneen kihlauksen jälkeen.

Lähteet: People, Popsugar, CNN, Architerctural Digest

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?