Sometähti Leanne, 37, jätti tavallisen työn ja muutti viidakkoon – käyskentelee alastomana tropiikissa: ”Vapautin itseni” - Viihde - Ilta-Sanomat

Sometähti Leanne, 37, jätti tavallisen työn ja muutti viidakkoon – käyskentelee alastomana tropiikissa: ”Vapautin itseni”

Suosittu bloggaaja ja YouTube-tähti Leanne Ratcliffe ei kaipaa entistä elämäänsä.

15.2.2018 22:11

Australialainen sometähti Leanne Ratcliffe jätti taakseen tavallisen palkkatyön ja muutti kauas suurkaupunkien vilinästä. Hän elää nykyään Etelä-Amerikassa viidakossa puolisonsa kanssa.

Sosiaalisessa mediassa lempinimellä Freelee the Banana Girl tunnettu Ratcliffe, 37, kertoo Instagramissa olevansa nyt onnellisempi kuin koskaan elämänmuutoksen myötä.

Ratcliffe kertoo käyskentelevänsä alastomana viidakossa, ilman meikkiä ja vailla huolta maallisesta mammonasta. Hän kuvailee olevansa täysin luonnon armoilla ja elävänsä omassa puutarhassaan kasvattamilla hedelmillä.

Ratcliffe kuvailee Instagramissa säästävänsä niukalla elämäntyylillä tuhansia euroja. Hän ei esimerkiksi ajele ihokarvojaan, ei käytä shampoota tai meikkejä.

– En osta meikkejä, en sheivaa, en käy kauneushoidoissa, en osta koruja, korkokenkiä tai muotiluomuksia. Vegaaniruokavalioni tulee halvemmaksi kuin entinen ruokavalioni. Se pitää minut myös terveempänä, enkä tarvitse kalliita lääkkeitä, hän kirjoittaa.

Sometähti on dokumentoinut arkeaan tiiviisti Instagramissa, jossa hän on julkaissut lukuisia kuvia viidakon keskellä sijaitsevasta kodistaan.

News.com.au -sivusto kertoo Ratcliffen saaneen osakseen paljon kummastelua ja kritiikkiä elämänmuutoksestaan. Erityisen paljon kummastusta on herättänyt naisen äärimmäisen niukka ruokavalio. Ratcliffe on esitellyt Instagramissa syövänsä pelkkiä hedelmiä. Päivässä hän saattaa syödä yhdeltä istumalta esimerkiksi kaksi kokonaista ananasta, viisi mangoa, kaksi litraa appelsiinimehua, 20 banaania tai pari kiloa perunoita.

Katso alla olevalta videolta millainen Leanne Ratcliffen viikko viidakossa on. Videolla sometähti käyttää vaatteita YouTuben tiukoista alastomuussäännöistä johtuen:

Jos video ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.

Ratcliffe on kertonut sosiaalisessa mediassa ja lukuisissa haastatteluissa uupuneensa työelämään ja halunneensa irti oravanpyörästä.

– Heräsin eräänä aamuna ja murehdin edessä olevaa työpäivää. Olin uupunut tekemään töitä kello 9:stä kello 17 iltapäivällä. Olin uupunut heräämään herätyskellon pirinään, matkustamaan yli tunnin työmatkan, pukeutumaan rajoittavaan pukuun, meikkaamaan näyttääkseni toimistoon sopivalta, uupunut korkokenkiin ja tekohymyyn, Ratcliffe on kuvaillut.

Hän on kuvaillut olleensa kyllästynyt tavalliseen arkeen ja halunneen elämältään jotain muuta.

– Halusin tuntea jotain merkittävää päivittäin. Sinä aamuna minä päätin vapauttaa itseni orjuudesta. Siihen aikaan ei ollut sosiaalista mediaa, joten ryhdyin personal traineriksi. Pian sen jälkeen rupesin vegaaniksi ja löysin todellisen intohimon elämässäni.

Ratcliffe on kertonut nauttivansa alastomuudesta ja kulkevansa lähes aina alastomana viidakossa. Suihkussa hän käy sateessa, vettä hän juo lähteistä.

– En ole ajanut karvojani tai värjännyt hiuksiani yli puoleen vuoteen. Tunnen olevani vapaampi kuin koskaan.

Edit: Juttua korjattu 15.2. kello 22:42. Ratcliffe elää viidakossa Etelä-Amerikassa ei Pohjois-Amerikassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?