Me Naiset: Kokki Kari Aihinen, 45, paljastaa pitkän avioliittonsa salaisuuden – seksi ja siivooja: ”Yksi riidanaihe vähemmän” - Viihde - Ilta-Sanomat

Me Naiset: Kokki Kari Aihinen, 45, paljastaa pitkän avioliittonsa salaisuuden – seksi ja siivooja: ”Yksi riidanaihe vähemmän”

Tv-kokki Kari Aihinen muistelee Me Naisten haastattelussa rakkauselämänsä myllerryksiä.

Kari Aihinen ja hänen Henriikka-vaimonsa ovat olleet yhdessä 17 vuoden ajan. Parilla on kaksi lasta.­

15.2.2018 9:33

Tv-kokki Kari Aihinen, 45, puhuu rakkaudesta ja parisuhteesta Me Naisten haastattelussa. Aihinen kuvailee olleensa rakkaussuhteissa liki 30 vuoden ajan. Suhde Henriikka-vaimon kanssa on kestänyt 17 vuoden ajan.

Hän kuvailee vaimonsa olevan elämänsä rakkaus. Parisuhteessa mies pyrkii siihen, että molemmat hoitavat lapset ja kotityöt tasavertaisesti. Me Naisille hän kuvailee naisihanteensa olevan tumma ja tulinen, itsevarma ja särmikäs nainen.

Pitkän liiton salaisuudeksi hän nimeää Me Naisten haastattelussa rehellisyyden, sekä seksin ja siivoojan palkkaamisen.

– Ennen riitelimme joka sunnuntai, että pitääkö viikon ainoa vapaapäivä käyttää siivoukseen. Nykyään on yksi riidanaihe vähemmän.

– Seksi kuuluu rakkauteen ja myös ylläpitää sitä, sillä siinä on rakkauden sisältöä. Näytän rakkauttani myös pusuilla, haleilla ja Whaysappissa.

Kari Aihinen tunnetaan Savoyn keittiöpäällikkönä, sekä Kaappaus keittiössä ja Kokkisota -tv-ohjelmista.

Aihinen on tuttu lukuisista tv-ohjelmista, kuten Kokkisodasta. Vierellä laulaja Jannika B.­

Huippukokki joutui syksyllä kohun keskiöön naiskokeista esittämistään kommenteista Ylen Puoli seitsemän -ohjelmasta.

Keittiömestari Aihinen kommentoi ohjelmassa sitä, miksi hänen mielestään monien ravintoloiden keittiöissä ei näy naisia.

– Siinä tulee mukaan fysiikan lait. Mimmi synnyttää ja on kotona 1–2 vuotta, Aihinen sanoi.

Ohjelman juontaja Susanna Laine kommentoi lähetyksessä Aihisen sanomisia heti napakasti:

– Ei ne nyt voi vaikuttaa siihen! Laine huudahti.

– Kyllä se vaikuttaa. Tämä on niin raju ala. Kun lasketaan kokkien vaihtuvuus, niin noin kahden vuoden välein me vaihdetaan työpaikkaa. Sitten kun on pois, ala menee eteenpäin. Tulee uusia laitteita ja raaka-aineita. Kun äitiyslomalta tulee takaisin, täytyy tehdä entistä kovemmin duunia. Sitten tulee se, että kuka hakee lapset päiväkodista ja koulusta. Tämä on niin raju ala ja tämä ala menee valtavaa vauhtia eteenpäin, Aihinen sanoi.

Aihisen sanomiset herättivät vilkasta keskustelua sosiaalisessa mediassa ja myöhemmin kokki pahoitteli Facebookissa jos oli loukannut ihmisiä kommenteillaan.

– Olen erittäin pahoillani, jos kommenttini YLEn Puoli seitsemässä loukkasi jotakuta. Se ei ollut missään nimessä tarkoitukseni. Halusin vain korostaa alan raadollisuutta ja nopeaa tempoa. Äitiys tai isyys ei saisi olla este alalla etenemiselle, Aihinen kirjoitti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?