Me Naiset: Saara Aalto sai velipuolen – tällainen oli laulajan ja yllätysveljen ensikohtaaminen: ”Ei ole tunnettu häpeää” - Viihde - Ilta-Sanomat

Me Naiset: Saara Aalto sai velipuolen – tällainen oli laulajan ja yllätysveljen ensikohtaaminen: ”Ei ole tunnettu häpeää”

Saara Aalto sanoo Me Naisten haastattelussa ottaneensa elämäänsä yllättäen tulleen velipuolen avosylin vastaan.

15.2.2018 7:53

Laulaja Saara Aalto kertoi marraskuussa The Sunille saaneensa yllättäen tietää hänellä olevan velipuoli, jonka olemassaolosta hänellä ei ollut aavistustakaan. Mies oli ottanut yhteyttä huomattuaan yhdennäköisyytensä Aallon kanssa. Sukulaissuhde varmistui dna-testissä.

Aalto kertoo Me Naisten haastattelussa velipuolen ottaneen yhteyttä hänen isäänsä tammikuussa 2017, jolloin X Factor -huuma oli suurimmillaan. Aalto sijoittui brittien laulukisassa toiseksi ja yhteydenottoja sateli. Aalto sanoo lehdelle isän ensin tyrmänneen yhteydenoton, sillä ei uskonut miehen voivan olla hänen lapsensa.

Aallon isällä oli hyvin lyhyt suhde miehen äidin kanssa ennen nykyisen puolisonsa tapaamista. Laulaja kertoi The Sunille marraskuussa asuneensa samassa kaupungissa velipuolensa kanssa 18 vuoden ajan, mutta vasta suosittu televisio-ohjelma saattoi heidät yhteen.

Aalto sanoo Me Naisille velipuolen viettäneen joulun Aaltojen kanssa ja perhe suunnittelee nyt matkaa Portugaliin, jossa Saara Aalto edustaa Suomea euroviisuissa.

Heti ensikohtaamisesta laulaja on tuntenut velipuoleensa suurta yhteenkuuluvuuden tunnetta.

– Meillä on rento ja avoin yhteys, koemme yhteenkuuluvuutta ja meissä on samanlaista energiaa. Emme ole kyselleet yksityiskohtaisesti toistemme lapsuudesta, se ei tunnu tarpeelliselta. Tuntuu vain hirveän luonnolliselta jatkaa tästä, hän sanoo lehdelle.

– Meillä ei ole tunnettu häpeää tai mustasukkaisuutta, päinvastoin. Ajatus oli heti, että siistiä saada uusi ihminen meidän jengiin!

Velipuoli tuli yllättäen Saara Aallon elämään viime keväänä. Sukulaissuhde varmistui dna-testeillä syksyllä.­

Laulaja sanoo Me Naisille vanhempien reaktion yllätysveljeen olleen upea. Hän kuvailee kuulleensa vastaavista tapauksista, joilla ei ole ollut aivan yhtä onnellinen loppu.

– Olen miettinyt paljon vanhempieni tapaa käsitellä asiaa. He saavat minulta täydet pisteet suhtautumisestaan. Olen ylpeä, miten avoimin sydämin velipuoleni otettiin vastaan.

Aalto edustaa Suomea toukokuussa euroviisuissa. Laulajalle valitaan eduskappale kolmesta UMK18-kappaleesta, joista ensimmäinen julkistettiin viime viikolla.

Saara Aallon toinen UMK18-kilpailukappale julkaistaan 16.2. ja kolmas 23.2.

Voittajabiisi valitaan 3.3. Metro Areenalta lähetettävässä suorassa lähetyksessä, jonka juontavat Krista Siegfrids ja Mikko Silvennoinen. Lähetyksessä esiintyy myös Melanie C. Voittajakappale valitaan yleisön ja kansainvälisten raatien äänestyksellä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?