Nanna Karalahti esitteli siskonsa: tässä ovat Pirke, 43, ja Karoliina, 31, – ”Karo saattaa olla ensimmäinen, mitä Jere näkee aamuisin” - Viihde - Ilta-Sanomat

Nanna Karalahti esitteli siskonsa: tässä ovat Pirke, 43, ja Karoliina, 31, – ”Karo saattaa olla ensimmäinen, mitä Jere näkee aamuisin”

Vaikka siskoksilla olisi miten läheiset välit, niin riidoilta ei voi välttyä.

Siskokset Nanna Karalahti, Pirke Koskelainen ja Karoliina Koivisto kuvailevat olevansa toistensa parhaita ystäviä ja turvaverkkoja. –Se tuo voimaa heti aamusta, kun tietää missä kaikki siskot ovat.­

14.2.2018 21:33

Jokaisella meistä on elämässään useita erilaisia ihmissuhteista. Yksi pisimmistä suhteista elämässä kuljetaan kuitenkin yleensä sisarusten kanssa ja se kuuluu myös niihin tärkeimpiin suhteisiin.

Maaliskuussa AVAlla starttaavassa Siskot-sarjassa pureudutaankin kymmenen siskosparin tai -parven suhteisiin: millaiset heidän välinsä ovat, miten ne ovat vuosien aikana muuttuneet, mitkä ovat olleet kipukohtia ja mikä on aiheuttanut iloa tai surua.

Ohjelman jokaisessa jaksossa keskitytään yhteen julkisuudesta tuttuun naiseen ja hänen siskoihinsa. Mukana Paola ja Pirjo Suhosen tuottamassa sarjassa ovat Meeri ja Maria Koutaniemi, Irene Linden ja Riikka Schenken, Diandra ja Deirde Flores, Jippu ja Anniina Merisalo, Hanna Väyrynen ja Kira Kosonen, Ada ja Ida Schlizewski, Ninja Sarasalo ja Misa Luttinen, Mina Bahmanpour ja Sara Salmani, Maija ja Martta Louekari sekä Reeta Vestman ja Raakel Huikuri.

Siskot-sarjan tähtiä ovat mm. Maija Louekari, Mina Bahmanpour, Sara Salmani, Ninja Sarasalo, Misa Luttinen, Reetta Vestman, Nanna Karalahti, Karoliina Koivisto, Pirke Koskelainen, Meeri Koutaniemi, Kira Kosonen ja Hanna Väyrynen. Jonna Tervomaa (oik,) on tehnyt ohjelman tunnarin ja sarjan on tuottanut alarivissä olevat siskokset Pirjo ja Paola Suhonen.­

Ensimmäisessä jaksossa päästään tutustumaan Nanna Karalahden, 30, ja hänen siskojensa Pirke Koskelaisen, 43, ja Karoliina Koiviston, 31, elämään. Siskokset ovat todella läheisiä ja tällä hetkellä kaikki kolme asuvat Keravalla vain kahden kilometrin säteellä toisistaan.

– Eikä unohdeta, että meidän äitikin asuu ihan samassa paikassa! siskokset nauravat.

Nanna Karalahti yhdessä äitinsä Kati Koiviston, 63, kanssa BeAlive Health Clubin avajaisissa viime syyskuussa.­

Siskokset ovat tekemisissä päivittäin ja näkevätkin lähes joka ikinen päivä.

Nannan aviomies Jere Karalahti toteaa ohjelman trailerissa, ettei tiennyt saavansa yhden naisen sijasta elämäänsä neljää naista tarkoittaen vaimonsa lisäksi hänen siskojaan ja Kati-äitiä.

– Jere on jo tottunut asiaan. Karo on meillä töissä ja hän tulee monesti aamuisin meille herättämään meidät. Eli Karo saattaa olla ensimmäinen, mitä Jere näkee aamuisin, Nanna selittää.

– Monesti Jere on varmaan ajatellut, että ei taas, kun heti ensimmäisenä aamulla, kun hän avaa silmänsä, niin mä seison sängyn vieressä, Karoliina nauraa.

Siskot toimivat välillä jopa eräänlaisina varavaimoina Jerelle.

– Jere pyytää heitä tuomaan ruokaa tai vastaavaa jos mä en hoida hommiani kunnolla, Nanna toteaa naureskellen.

Nanna Karalahti, Pirke Koskelainen ja Karoliina Koivisto.­

Siskokset ovat läheisiä, mutta riidoilta ja tappeluilta ei silti vältytä.

– Eihän se mihinkään ole teinivuosien jälkeen muuttunut mihinkään, Karoliina huomauttaa.

– Nyrkit on vaan jäänyt vähän vähemmälle käytölle, Nanna jatkaa pilke silmäkulmassa.

Pieninä siskokset eivät juuri tapelleet, mutta teininä asiat muuttuivat.

– Riitaa syntyi, kun me pöllittiin toisten vaatteita ja meikkejä, Nanna selittää.

– Ja sun säästöpossuja, Karoliina tunnustaa Nannalle ja paljastaa tuhlanneensa aina siskonsa säästöt.

– Mä lähinnä katsoin silloin vierestä ja toimin erotuomarina, kun nämä kaksi tappeli. Meillä on kuitenkin sen verran ikäeroa, Pirke toteaa.

– Nykyään se on vähän toisin päin, hän myöntää.

Nykyään riitaa aiheuttavat samat asiat kuin missä tahansa ihmissuhteessa: pienet asiat saavat räiskyvät naiset sotajalalle.

Nanna, Pirke ja Karoliina pitävät aina toistensa puolia.­

Riidat ja tappelut johtavat joidenkin kohdalla siihen, että välit sisaruksiin katkeavat pitkiksikin ajoiksi. Mutta ei näiden siskosten kohdalla.

– Pisin aika on ollut varmaan kaksi viikkoa. Jos joku vetää jonkun kanssa välit poikki ja muut kaksi viettävät aikaa keskenään, niin sitä tulee mustasukkaiseksi ja haluaa mukaan hengaamaan, ja siihen se riita jää, Nanna kertoo.

– Siskot ovat niin iso osa elämää, että ei heidän kanssaan ole varaa laittaa välejä poikki.

Siskot starttaa AVAlla maanantaina 12.3. klo 21.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?