Viihde

Ministerin kaunis näyttelijävaimo puhuttaa taas Yhdysvalloissa – poseeraa vähäpukeisena muotilehdelle

Julkaistu:

Yhdysvalloissa valtiovarainministeri Steve Mnuchinin vaimon haastattelu Elle-muotilehdessä herättää jälleen keskustelua.
Presidentti Donald Trumpin valtiovarainministerikseen nostaman ex-elokuvatuottajan ja investointipankkiirin Steve Mnuchinin näyttelijävaimo on jälleen noussut otsikoihin tuoreen haastattelun jälkeen. Skottilaissyntyinen Louise Linton, 37, puhuu elämänstää Elle-muotilehden pitkässä henkilökuvassa, jossa hän myös pahoittelee aiemmin nostamaansa kohua.

Viime vuonna Linton herätti pahennusta hehkuttamalla luksuselämää miehensä työmatkan aikana. Linton julkaisi Instagram-tilillään kuvia, joissa pari nousee Yhdysvaltain hallinnon omistamasta yksityiskoneesta kalliissa muotivaatteissa, merkiten kuviinsa useita luksusbrändejä kuten Hermesin, Roland Mouretin ja Tom Fordin.

Kuin tehdäkseen asian vielä pahemmaksi, Linton ryhtyi väittelemään Instagram-seuraajansa kanssa, joka piti päivitystä veronmaksajien piikkiin tehdystä matkasta mauttomana. Myöhemmin hän pyysi päivitystään ja kommenttejaan anteeksi.


Kaiken lisäksi maan hallintoa valvova tarkastusviranomainen epäili Kentuckyyn suuntautuneen työmatkan todelliseksi syyksi sen, että pariskunta halusi päästä seuraamaan auringonpimennystä hyviltä paikoilta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Tiistaina Ellen julkaisemassa haastattelussa Linton pahoittelee syntynyttä kohua uudelleen. Yhdysvalloissa miljoonat ihmiset kamppailevat toimeentulonsa kanssa, ja valtiovarainministerin vaimon esiintyminen on siksi herättänyt suuttumusta.

– Olin niin tyhmä. Toivon että voisin perua ne, Linton sanoo.

– En ajatellut, että olen tämän henkilön vaimo, jonka vuoksi minun pitää käyttäytyä kuin sen henkilön vaimon.

Mutta kyseisessä haastattelussa jatketaan Lintonin luksuselämän esittelyä. Lintonin kerrotaan nauttivat jazzin kuuntelusta parin 12,6 miljoonan dollarin kartanossa Washingtonissa ja viihtyvän hyvin myös heidän toisessa asunnossaan New Yorkin Upper East Siden ökyalueella.

Artikkelissa kerrotaan olevan kotoisin varsin varakkaasta perheestä Skotlannissa ja kasvaneen asuen ”pienessä linnassa”. Yhdessä juttua varten otetuista kuvista hän esiintyy vähäpukeisena pelkässä valkoisessa villapaidassa, jalassaan kalliit Christian Louboutin korkokengät. Sosiaalisessa mediassa Lintonin esiintyminen on kerännyt jälleen arvostelevia kommentteja.
Haastattelussa käsitellään myös toista kohua, joka syntyi marraskuussa Mnuchinin ja Lintonin vierailtua rahapainolaitoksessa. Vierailun jälkeen sosiaalisessa mediassa kiersi kuva, jossa pari pitelee vastapainetuista dollarin seteleistä koostuvaa arkkia. Mustia nahkakäsineitä kuvassa käyttävää Lintonia nimitettiin kommenteissa ”elokuvapahiksen” näköiseksi”.

– En vain vaivautunut ottamaan hansikkaita pois koska siellä oli aika kylmä. Enkä odottanut että minua kuvattaisiin!, Linton selittää nyt.
Ellen haastattelussa myös Mnuchin puolustaa vaimoaan, jonka kanssa hän meni naimisiin viime vuonna. Hän sanoo vaimonsa olevan lämmin persoona, joka rakastaa erilaisia laitteita, ja joka on asentanut lintujen ruokintalaitteen heidän kotinsa takapihalle.

– Luulen että sosiaalinen media on aiheuttanut väärinymmärryksen, eikä hän ole se henkilö jollaisena hänet on esitetty, aiemmin vuosia Goldman Sachs -pankkiiriliikkeessä työskennellyt Mnuchin sanoo.

Näitä luetaan!
 • Juuri nyt
 • Päivä
 • Viikko
 1. 1

  Yhdysvalloissa ammuttu mystinen ihmeotus kummastuttaa tutkijoita – onko tämä suden ja karhun risteytys?

 2. 2

  Samuli Edelmann avautuu kokemuksistaan Louhimiehen kanssa: ”Koin työskentelyn suoranaisena alistamisena”

 3. 3

  Noora ihmetteli yhtäkkiä ilmestyneitä punaisia näppylöitä – lääkäri tunnisti yleisen vaivan heti

 4. 4

  Vapaat naiset kertovat kaunistelematta, millaista on sinkkuseksi

 5. 5

  Pirkkalassa asuva Johanna, 26, on insinööri ja alusvaatemalli – somekuvat poikivat mallikeikkoja ulkomaille asti: ”Minussa yhdistyy äly ja ulkonäkö”

 6. Näytä lisää
 1. 1

  Noora ihmetteli yhtäkkiä ilmestyneitä punaisia näppylöitä – lääkäri tunnisti yleisen vaivan heti

 2. 2

  12 puhelinta pudotettiin puulle ja betoniin – yksi oli ylitse muiden

 3. 3

  Maailmankuulu aikuisviihdetähti bongattiin helsinkiläiskahvilassa – aikoo peuhata Suomen tunnetuimman pornokeisarin kanssa: mukana kaksoissisko

 4. 4

  Kimi Räikkösen F1-ura loppuu? Näin Toyotan rallitalli vastasi kuumaan huhuun

 5. 5

  Suvin postiluukusta kolahti tyly heippalappu: ”WC:n hanaa ei saa käyttää kello 21–08”

 6. Näytä lisää
 1. 1

  Intiimit keskustelut häähumusta julki: kuningatar ojensi tomerasti prinssi Philipiä – Meghanin ”lipsautus” pöyristyttää somessa

 2. 2

  Morsiamen äidin pöyristyttävä käytös järkytti hääväkeä: ”En ole eläessäni hävennyt niin paljon”

 3. 3

  Entinen Playboy-malli päätyi järkyttävään tekoon: hyppäsi pilvenpiirtäjästä pienen poikansa kanssa

 4. 4

  Meghanin elämä mullistuu täysin häiden jälkeen – nämä kaikki arkiset asiat ovat häneltä nyt jatkossa kiellettyjä

 5. 5

  Suvin postiluukusta kolahti tyly heippalappu: ”WC:n hanaa ei saa käyttää kello 21–08”

 6. Näytä lisää