Viihde

Romanttinen ele pahasti pieleen: mies luuli ostaneensa rakkaalleen liput Red Hot Chili Peppersin keikalle – päätyivätkin säkkipillikonserttiin

Julkaistu:

Pippuri vai pilli?
Red Hot Chili Peppers vai Red Hot Chilli Pipers? Mitä väliä!
Irlantilainen Duncan Robb päätti ilahduttaa tyttöystäväänsä ostamalla hänelle liput tämän suosikkibändin Red Hot Chili Peppersin keikalle.

Huolimattomuutta tai sanasokeutta, tiedä häntä, mutta Robb erehtyi ostamaan liput Red Hot Chilli Pipersin keikalle.

Ei sinällään huono ostos, sillä bändin kotisivuilla kerrotaan orkesterin olevan ”planeetan kuuluisin säkkipilliyhtye”.


Robb kertoi ABC7-kanavalle huomanneensa myynnissä olevat liput vahingossa, sillä hän oli alun perin ostamassa lippuja nyrkkeilyotteluun.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Kun sain liput aivan eturiviin, olin tosi innoissani. Mikä tuuri ja tarjous! En ajatellut sen enempää, vaan ostin liput. Päätin, että tässä on paras ystävänpäivälahja tyttöystävälle.

– Kerroin tyttöystävälleni lahjasta. Kuukautta myöhemmin liput tulivat postissa. Upeaa! Laitoimme liput kaappiin ja olimme tyytyväisiä. Vasta paria päivää ennen keikkaa tyttöystäväni kysyi, kuka mahtaa olla keikan lämppäribändinä? Sitten hän ryhtyi ihmettelemään, miksei missään mainita, että Red Hot Chili Peppers esiintyy Belfastissa.


– Me vain nauroimme ja nauroimme. Mitä muuta voisi tehdä? Onneksi tajusimme virheen ennen kuin menimme stadionille, Robb hirnuu.

Pariskunta meni katsomaan säkkipillibändiä ja heillä oli oikein hauskaa. He toivovat, että Red Hot Chili Peppers tulisi joku päivä Irlantiin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt