Viihde

Kuppilat kuntoon -kokin ongelmien taustalla henkilökohtainen tragedia: ”Poikani kuoli yllättäen”

Julkaistu:

Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula! -ohjelman keskiviikon jaksossa kunnostetaan Espanjan Fuengirolassa sijaitsevaa Nuriasol-ravintolaa.
Suomalaisen yrittäjän Marko Levanderin ravintola on kaaoksen vallassa: tilat ovat sotkuiset, keittiössä on hometta ja jauhoissa ötököitä. Jyrki Sukula selvittää, miten tällaiseen tilanteeseen on päädytty.

– Koko luisu lähti liikkeelle kaksi ja puoli vuotta sitten. Poikani kuoli, Marko Levander kertoo Jyrkille.

– Olin kuukauden Suomessa, hautasin hänet. Sitten mentiin vuodessa sata tonnia tappiolle, ei vaan jaksanut eikä pystynyt. Sen jälkeen on puolitoista vuotta yritetty karsia kuluja, Marko sanoo.

Jyrki antaa Markolle tukensa, jotta tämä pääsisi takaisin jaloilleen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Tärkeintä on se, että sun täytyy itse selvittää, mitä haluat ja meidän pitää yhdessä miettiä, miten se toteutetaan. Pitää hyväksyä se, että pitää ottaa askelia taaksepäin, jotta voit päästä eteenpäin, Jyrki sanoo.

– Se ei ole helppoa, kun taustalla on tällainen epäinhimilliseksi näyttäytyvä tragedia. Sen yli ei ehkä pääse koskaan, mutta kun pääsee sen reunalle ja pystyy sulkemaan sen hetkeksi pois, niin maailmassa on lukematon määrä mahdollisuuksia, miten tällaiset asiat voidaan hoitaa, Jyrki miettii.

Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula! tiistaisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa.

Nelonen ja Ilta-Sanomat kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt