Esiintyykö brittihovin rakastama laulajalegenda Harryn ja Meghanin häissä? Perui keikkojaan juhlaviikonlopun osalta - Viihde - Ilta-Sanomat

Esiintyykö brittihovin rakastama laulajalegenda Harryn ja Meghanin häissä? Perui keikkojaan juhlaviikonlopun osalta

Laulaja Elton John on uudelleenjärjestellyt toukokuun keikkapäivämääriään.

13.2.2018 10:00

Brittiläisen laulajan Sir Elton Johnin arvellaan People-lehden mukaan saaneen kutsu prinssi Harryn ja näyttelijä Meghan Marklen toukokuisiin satuhäihin. 70-vuotias laulajalegenda on nimittäin muuttanut esiintymisiään hääviikonlopun osalta. Suositulla lauluntekijällä piti alun perin olla esiintymiset sekä 18. että 19. toukokuuta Las Vegasissa. Harryn ja Meghanin häitä vietetään juuri tuona viikonloppuna St. Georgen kappelissa Windsorin linnassa.

Elton Johnin nettisivuilla kerrotaan, että näitä kahta keikkaa siirretään ”aikataulusekaannusten takia”. Brittimedioissa pohditaan myös, että nähtäisiinkö John häissä vieraana vai esiintyjänä.

Prinssi Harry ja Meghan Markle avioituvat toukokuussa.­

Läheinen ystävä jo vuosia

Elton Johnin tiedetään olevan hyvin läheisissä väleissä Britannian kuningasperheen kanssa. Hän muun muassa kuului edesmenneen prinsessa Dianan ystäviin. Moni muistaa, miten laulaja esitti tunteikkaan Candle in the Wind -kappaleen prinsessan hautajaisissa yli 20 vuotta sitten. Marilyn Monroesta alun perin kertoneesta laulusta tehty hyväntekeväisyyssingle nousi yhdeksi kaikkien aikojen myydyimmäksi.

Laulaja-lauluntekijä Elton John oli edesmenneen prinsessa Dianan läheinen ystävä.­

Laulaja on aiemmin kommentoinut, miten hänestä on upeaa nähdä prinssi Harry niin rakastuneena. Hän on tuntenut Britannian prinssit koko heidän elämänsä ajan.

– Vietin hänen (Harryn) kanssaan aikaa Sisiliassa viime kesänä ja voin sanoa, että hän oli umpirakastunut, John sanoi vieraillessaan Lorraine-tv-ohjelmassa tammikuussa.

Sir Elton John on tuntenut prinssi Williamin ja prinssi Harryn koko heidän elämänsä ajan.­

Elton John sai puolisonsa David Furnishin kanssa kutsun kuninkaallisiin häihin myös vuonna 2011, kun prinssi William avioitui pitkäaikaisen tyttöystävänsä Catherine Middletonin kanssa Westminster Abbeyssa Lontoossa.

– Molemmat pojat näyttävät olevan hyvin onnellisia. Ja juuri sitä haluat ihmisten olevan, olivatpa he keitä tahansa, laulaja sanoi samassa haastattelussa.

Prinssi Harry ja Pukumiehet-sarjasta tuttu näyttelijä Meghan Markle ilmoittivat kihlauksestaan viime marrakuussa noin puolentoista vuoden seurustelun jälkeen. Brittihovin mukaan Harry ja Meghan tulevat asumaan Kensingtonin palatsin Nottingham Cottagessa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?